uaru

Рецепти страв на Новий рік: Шоколадний торт

Як приготувати смачний десерт без додавання цукру?

Новорічне меню кожної господині налічує безліч смачних страв. Але серед них обов'язково повинен бути особливий десерт. Сьогодні Валентина Хамайко поділиться з вами рецептом солодкого шоколадного торту без додавання цукру. Нехай такий шоколадний десерт стане окрасою вашого новорічного столу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ароматного печива з мигдалем до новорічного столу

ЯК ПРИГОТУВАТИ ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ

Інгредієнти: 

Основа для торту:

130 г кешью

130 г кураги

Шоколадний крем:

140 мл меду

150 мл какао

3 шт. авокадо

Сезонні ягоди для прикраси

Приготування:

1. Смажити горіхи в печі протягом 5-6 хв. при температурі 180 градусів.

2. Подрібнити курагу та кеш"ю в блендері до утворення однорідного стану.

3. Застелити форму для випічки пергаментним папером та викласти суміш з блендера.

4. Вирізати смужки з пергаменту однакової висоти з формою для випічки і помістити їх всередину.

5. Почистити три середніх за розміром авокадо для приготування крему.

6. Помістити авокадо в блендер і засипати його какао. Додати свіжого та ароматного меду. Перемішати продукти у блендері.

7. Готовий крем викласти у форму.

8. Залишити готовий торт у холодильнику на 2 години.

9. Прикрасити торт свіжими ягодами за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смачного шоколадного печива, що прикрасить новорічний стіл

Більше новин