Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

7 подарунків до Дня закоханих, які можна подарувати самотнім друзям

Читайте, що на 14 лютого подарувати друзям, які поки не зустріли своє кохання.

День святого Валентина – час, коли на вулицях чоловіки масово скуповують квіти, жінки особливо чарівно усміхаються, і все місто огортає романтичний настрій. У такі моменти варто захистити почуття тих, хто ще не зустрів своє справжнє кохання, і нагадати їм, що навіть самому можна гарно відсвяткувати Валентинів день.

Люди, чиє серце вільне, можуть провести 14 лютого не гірше, ніж закохані. Тож що ж подарувати друзям, аби поділитися з ними своїм теплом та проявити турботу?

ЛАНЧ-БОКС

Цей подарунок символізуватиме вашу турботу – та нагадуватиме про неї щодня! Якщо ви хочете, щоб близька людина була здоровою та правильно харчувалася, варто подбати про те, щоб у неї на обід була смачна домашня їжа. Зі зручними та яскравими ланч-боксами неможливо не полюбити здоровий спосіб життя!

СЕЛФІ-ПАЛИЦЯ

Тим, хто любить гумор і практичні подарунки, такий презент точно сподобається. У кожному смартфоні є фотокамера, і більшість українців полюбляють ділитися у соцмережах своїми світлинами. Завдяки селфі-палиці можна робити яскраві фото та не перейматися тим, що щось може не поміститися в кадр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де зробити класні селфі в Києві. 5 найкращих Instagram-акаунтів столичних фотографів.

МЕДАЛЬЙОНИ ВІД PANDORA

Цю стильну прикрасу ваш друг завжди носитиме біля серця і щоразу пригадуватиме вас, як найкращого «Валентина» у світі. Крім того, можна не перейматися тим, що прикраса не сподобається вашій близькій людині. Адже медальйон від PANDORA оригінальний та красивий, а змінні мініатюрні елементи символізують різні почуття, емоції та риси характеру.

В'ЯЗАНИЙ ШАРФ

Подбайте про те, щоб вашому другу завжди було тепло. А що може бути краще, ніж закутатися холодною зимою в стильний широкий шарф? Вироби ручної роботи завжди були, є і будуть у моді. Різноманіття кольорів і фасонів дозволить обрати щось дійсно особливе для вашої близької людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 модні шарфи, які треба носити в цьому сезоні.

ГАМАНЕЦЬ

Шкіряний гаманець ніколи не буде зайвим, особливо якщо в ньому сховати кілька валентинок та записок із приємними побажаннями. Не обмежуйтеся класичними формами та кольорами, адже вони швидко набридають. Обирайте такі, якими захочеться користуватися щодня.

СКРЕТЧ-КАРТА МАНДРІВНИКА

Якщо ваш друг - затятий турист, потіште його креативною картою. За допомогою монетки він зможе відзначити країни, де побував і поставити перед собою нові цілі – куди поїхати наступного разу. Щоб близька людина нічого не забула, після повернення з чергової поїздки, доповніть подарунок «Журналом мандрівника».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди поїхати в Україні прихильникам активного відпочинку взимку.

ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ

Практичний подарунок для людей, які багато часу проводять біля комп’ютера. Зволожувач повітря подбає про те, щоб вони не відчували сонливість, сухість у роті та не були розсіяні під час роботи. Вибрати якісний пристрій допоможуть спеціалісти на місці продажу залежно від вашого гаманця та смаку.

2017-02-10
Топ новости
Новости
Новости