Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

Зірка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла, чому ніколи не забуде зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком (ексклюзив)

Тетяна Злова
В ексклюзивному інтерв’ю для сайту 1+1 акторка серіалу "Ніхто не ідеальний” Тетяна Злова розповіла про свої перші зйомки зі Стрельниковим та Цимбалюком.

Вчора, 4 березня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” відбулася премʼєра авантюрної мелодрами “Ніхто не ідеальний”. Одну з головних ролей зіграла молода українська акторка Тетяна Злова. В ексклюзивному інтерв’ю для сайту 1+1 вона розповіла про свій перший знімальний день із Сергієм Стрельниковим та Тарасом Цимбалюком.

Усе відбулося під час зйомок серіалу “Володимирська 15”. За словами Тетяни, вона хвилювалася, щоб зробити все вчасно і не завадити своїм партнерам зіграти так, як вони б цього хотіли. А ще акторка не знала, що все в кіно починається після команди “камера, мотор, почали”.

“І ось режисер каже: “камера, мотор”, і я починаю говорити свою репліку. У мене вона була всього одна, і мені вдалося з нею осоромитися. Тоді режисер сказав у рацію: “Танічко, ми починаємо після команди “почали”. Я відповіла, що все зрозуміла, але знову повторилося те саме: кажуть “камера, мотор”, і я починаю говорити свою репліку. Мені стало так соромно” — пригадує той день Тетяна.

Акторка розповіла й про інцидент, коли випадково налякала Сергія Стрельникова:

“Я була дуже лякливою, ховалася в гримвагенах, щоб не контактувати з акторами, бо вважала, що в мене немає стільки досвіду, аби сидіти з ними поряд, розмовляти і про щось запитувати. Пам’ятаю, як налякала Сергія Стрельникова, коли сховалася в костюмах на дивані. Він шукав серед них свій, і злякався, коли побачив там мене”.

Повне інтерв’ю Тетяни Злової читайте тут.

Не пропускайте нові серії серіалу “Ніхто не ідеальний” з понеділка по четвер о 20:30 на “1+1 Україна”.

2024-03-06
Топ новости
Новости
Новости