Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

Команда «На ножах» перетворила тернопільску колибу на новомодний заклад здорового харчування (до та після)

Ольга Фреймут, Дмитро Борисов та брати Юдіни «оздоровили» тернопільске кафе та стосунки його працівників.

Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паскиУ минулому випуску програми «На ножах» Ольга ФреймутДіма Борисов і дизайнери брати Юдіни працювали над зміною іміджу тернопільського кафе «Каруна».

Власники фітнес-центру поверхом нижче відкрили кафе «Каруна». У той час як спортзал переповнений відвідувачами, заклад харчування пустує.

Працівники кухні навіть розробили, на їхню думку, «здорове» меню, щоб привернути увагу спортсменів. Однак гостей більше не стало, а за 2 роки існування не було жодного місяця, коли б прибуток власників кафе пішов у «плюс».

Закладом керує молода співвласниця Христина, її «права рука» - менеджер Надія, яка не вміє віддавати чіткі команди і не знаходить спільної мови з колективом. На кухні «Каруни» панує невизначеність, оскільки в закладі відразу два шеф-кухаря - майбутня теща власників Марія Михайлівна і Назар. Відносини Христини та Марії Михайлівни залишають бажати кращого, адже раніше теща керувала рестораном. Робочі відносини колективу «Каруни» тісно переплелися з родинними, що заважає ефективному керівництву закладом.

Команда «На ножах» допомогла колективу розділити родинні та робочі відносини та змінити меню та інтер'єр закладу таким чином, щоб привернути увагу цільової аудиторії – відвідувачів спортзалу та просто людей, які слідкують за своїм здоров'ям.

За 36 годин брати Юдіни змінили назву, концепцію та зовнішній вигляд до невпізнаваності. Похмура колиба перетворилася у світлий, комфортний та «здоровий» простір. 

Оновлений ресторан зустрічав власників яскравими кольорами зеленого яблука та морської хвилі, меблі нагадували натуральне дерево, а свіжі фрукти стали новим невід'ємним атрибутом кафе.

Вийшло так, що ми фактично винайшли новий напрямок у дизайні – «healthy мінімалізм». Такого раніше не існувало. – зауважили брати Юдіни.

До того ж у Тернополі команда вперше пішла на не стандартний експеримент, дозволивши власниці самій обрати нову назву закладу. Ольга Фреймут запропонувала класичний для Заходу «Легуміна», а Дмитро Борисов – «Fizkultura». Враховуючи модні тенденції та бажану аудиторію, Христина обрала варіант Борисова.

Ми знали, що ви оціните таку модну концепцію. Для Тернополя вона інша. Тому ми й пропонували вам більш традиційну назву і щось зовсім модне – те, чого тут немає. – зазначила Ольга Фреймут.

Нагадаємо, Дмитро Борисов розповів, як святкує Великдень і розкрив сімейний рецепт паски.

2017-04-12
Топ новости
Новости
Новости