Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

ТОП книг, які вас надихнуть (поради ведучого "Сніданок. Вихідний" Олександра Попова)

книжки
Ведучий «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов розповів про книги, які він нещодавно прочитав.

Ведучий "Сніданок. Вихідний", що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", Олександр Попов розповів про улюблені книги, а також розказав, що він читає останнім часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книги, які варто прочитати: рекомендації від ведучих "1+1 Україна"

"Останнім часом читаю багато автобіографій акторів, музикантів. Нещодавно прочитав книгу Меттью Перрі «Друзі, коханки і велика халепа». Я великий фанат серіалу «Друзі», тому одразу придбав собі автобіографію Меттью Перрі. Я знав і до цього його історію про залежність, про те, як важко знімалися «Друзі», що він лікувався кілька разів. Але було цікаво зануритися саме в його опис цієї проблеми, звідки вона в нього взялася. Дуже шкода, що такий талановитий актор пішов так рано з життя", - розказав Олександр Попов.

Олександр Попов

Ведучий розповів, що йому цікаво читати наразі:

"Зараз я читаю про Оззі Озборна, у нього теж надзвичайно цікава автобіографія. Про його дитинство, про післявоєнну Англію, бо він якраз чіпляє частково історію, яку йому озвучували бабусі та дідусі. Як Німеччина накривала і бомбила сім'ї. Тобто ти читаєш, і одразу проносяться паралелі, які відбуваються зараз з українцями. Та і сама постать його надзвичайно цікава".    

Також Олександр Попов поділився, яка книга, на його думку, може допомогти надихнутись йти за своєю мрією і ніколи не зраджувати себе:

"Декілька років тому вийшла непогана автобіографічна книжка у Вілла Сміта. І, можливо, хтось дуже здивується, але є такий скейтер Тоні Хоук, і це історія того, як маленький хлопчик катання на скейті зробив своєю професією, яка зробила його мільйонером в той час, коли про цей спорт ніхто не знав і вважав це дитячою забавкою. Він легенда екстремальних видів спорту, він суперкрутий, зараз він вже дорослий дядько з дітьми. Але от ця його божевільність та затятість, коли він вірив, що досягне успіху та стане спортсменом, допомогла йому в житті. І, можливо, коли ви також прочитаєте її. Також надихнетесь йти за своєю мрією і ніколи не зраджувати себе".

Як приготувати святкове печиво, дивіться у "Сніданку з 1+1", який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

2023-12-07
Топ новости
Новости
Новости