Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

ТОП-5 рейтингових турецьких серіалів, які варто переглянути

Крылья любви фото
Неймовірні історії про кохання, від яких тамує подих увесь світ.

Турецький кінематограф давно відомий своїми емоційними та душевними серіалами, що завоювали серця глядачів у всьому світі. Пропонуємо вам добірку турецьких серіалів, які однозначно варто переглянути.

"Крила кохання"

Наре і Саджара палко кохають одне одного та хочуть одружитися, але батько дівчини проти цього союзу та навіть влаштовує авантюру, щоб Наре зникла з життя Саджара на багато років. Та одного дня закохані знову зустрічаються. Тільки тепер їм доведеться пройти складні випробування долі, аби отримати шанс на спільне щасливе майбутнє.

"Любов не розуміє слів"

У Стамбул, після закінчення університету, приїздить молода дівчина Хаят зі своїми подругами в пошуках роботи. Хаят видає себе за доньку заможних батьків. У перші ж дні вона знайомиться з сином впливового власника текстильної компанії, хлопцем на ім'я Мурат. Одразу після знайомства вони сильно сваряться, але потім закохуються одне в одного до нестями. Та правда колись має відкритися. Чи вдасться коханню подолати різницю статусів і стереотипи суспільства — дивіться прем’єру серіалу в будні о 18:10 на телеканалі Бігуді. 

"Наречена зі Стамбула"

Історія про глибоке кохання з першого погляду. Дівчина Сурі виросла без батьків, тож звикла сама вирішувати всі свої життєві проблеми. Вона горда, вродлива та добра. Фарук — успішний бізнесмен. Закохані одружуються і їдуть жити в Бурсу, де знаходиться сім'я Фарука. Та після весілля парі доводиться зіштовхнутися з важкими випробуваннями, і тепер подружжю варто усі подолати перепони заради кохання.

"Невірний"

Асія, молода, успішна лікарка, була впевнена, що в її житті все прекрасно: люблячий чоловік, хороша робота, слухняний син. Вся ця ідилія рухнула в мить, коли вона випадково помітила чужу жіночу волосину на сорочці чоловіка. Тривала зрада ставить під загрозу багаторічний шлюб Асії, яка не знає, як їй жити далі. І доки невірний чоловік намагається зробити остаточний вибір, його вагітна коханка вимагає від нього рішучості. Дивиться серіал "Невірний" у будні о 20:00 на телеканалі Бігуді.

"Корольок — пташка співоча"

Відомий однойменний роман став основою для створення сюжету серіалу. Красуня Феріде — головна героїня, відчуває зовсім не дитячі почуття до свого кузена Кямрану. Проте він не такий романтик як здається, він жорстокий і владний. Чи зуміє вона розбудити в ньому щирі почуття чи, може, вони вже є, але він майстерно приховує їх — дивіться у цій історії про красиве кохання, зради та сили характеру.

2024-02-15
Топ новости
Новости
Новости