Продолжая посещение сайта, вы соглашаетесь на использование файлов cookie и Политикой конфиденциальности

«Я й досі його люблю!»: Ірина Білик відповіла на пропозицію руки і серця від Дмитра Коляденка

"Треба обрати один раз і на все життя!"

Ірино, сьогодні ти – фея-хрещена нареченої. Ти писала для Аліни Гросу пісень, коли вона була зовсім маленькою, ти знімалася в її кліпі. Зараз тобі віриться, що ти видаєш свою похресницю  заміж?

- Я познайомилася з Алінкою, коли їй було чотири роки! Це не був якийсь бізнес-проект… Вона виграла запис на студії «Mamamusic». Коли Аліна з батьками прийшла до студії, то я їла свої котлетки, тож, я одразу запросила батьків долучитися до трапези. У мене до них була єдина умова: я не братиму гроші за свої пісні, тому що вони чарівні. Ганна, мати Аліни, сказала, що платитимуть за це – я сказала: «Ні, якщо ви хочете перевірити, так би мовити, якість феї, то я буду їх дарувати, а ви подивитеся, що буде далі». Було багато розмов щодо заможності батьків Аліни, але я вам скажу: якщо в Україні буде більше заможних людей, то це буде тільки на щастя країні.

Що ти подарувала молодятам на весілля?

- Я вирішила, що кришталеві вазочки вийшли з моди… Аліні я подарувала сережки у вигляді голубків, а Саші – портмоне Karl Lagerfeld і запонки. Я пишаюся тими чоловіками, які вміють це носити, а він саме такий – статний!

Що ти радила Аліні як хрещена стосовно хлопців?

- Треба обрати один раз і на все життя!

А що це за історія про те, що ти зібралася за Дмитра Коляденка заміж, враховуючи те, що ти заміжня?

= До речі, ось обручка…

Від Діми?

= Так!

Але є ж законний чоловік у паспорті і батько твоєї дитини, а є ще пропозиція руки і серця від Дмитра Коляденка…

- Аслан, до речі, дуже розлючений! Ми з Дмитром – актори, і нас запросили провести одну вечірку. «Про що ж це буде?» - «Про вашу любов». А він, падлюка, зрозумів, що я така беззахисна стою на сцені, і вирішив скористатися цим випадком… Тепер усі це обговорюють… Я хочу сказати всій країні: я й досі люблю Дмитра Коляденка й нічого не можу з цим зробити!

У твого чоловіка Аслана – гаряча східна кров…

- І мені, і Дімі дістанеться на горіхи…

Насправді, дехто зі східних чоловіків може собі дозволити кілька дружин… Але ж не коли дружина має кілька чоловіків…

- Всі мої друзі-чоловіки з мене сміються, і кажуть: «Білик, тільки ти могла у себе вдома зробити азербайджанський гарем!». Я скажу так: я зараз думаю над пропозицією Дмитра…

2019-07-06
Топ новости
Новости
Новости