uaru

Ароматне вершкове масло: 3 рецепти

Погляньте по-новому на цей простий продукт.

Вершкове масло можна використовувати не лише у чистому вигляді. З нього можна зробити ароматну заправку для різних страв. Ми підготували для вас три різних рецепти вершкового масла з додаванням цікавих та смачних інгредієнтів.

Червоне вино спершу використовували для лікування, потім почали вживати для профілактики. Сьогодні ж ми пропонуємо його використати для приготування вершкового масла, якого ви точно не знайдете у супермаркеті.

Винне вершкове масло

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВИННОГО ВЕРШКОВОГО МАСЛА:

Червоне вино – 250 мл

Синя цибуля – 1 шт.

ЯК ГОТУВАТИ ВИННЕ ВЕРШКОВЕ МАСЛО:

1. Вино розігрійте, додайте до нього дрібно нарізану цибулю.

2. Коли аромати поєднаються, викладайте цибулю на тарілку.

3. У блендер покладіть вершкове масло кімнатної температури, петрушку, і охолоджену винну цибулю – і все це змішайте в однорідну суміш.

4. Масло готове. Перекладіть його у будь-яку ємність і відправляйте до холодильника.

Вершкове масло з карі

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ВЕРШКОВОГО МАСЛА З КАРІ:

Вершкове масло – 250 г

Часник – 3 зубки

Карі – 3 ч. л.

Сік лайма – 2 ст. л.

ЯК ГОТУВАТИ ВЕРШКОВЕ МАСЛО З КАРІ:

У блендері змішайте натертий часник, сік лайма, масло кімнатної температури і карі. Вмикайте блендер і чекайте дві хвилини. Масло готове, можете охолоджувати цйого у холодильнику. 

І ще одне не менш цікаве смакове поєднання у вигляді вершкового масла.

Вершкове мало з пармезаном та томатами

ІНГРЕДІЄНТИ:

Вершкове масло – 200 г

Кріп – 20 г

В’ялені томати – 50 г

Пармезан – 40 г

ЯК ГОТУВАТИ:

Схема та сама. У блендері перемішайте усі інгредієнти та трішки посоліть.

Таке масло можна мастити на хліб, заправляти ним кашу, або ж додавати до запеченого м’яса. Але пам’ятайте: зберігати його можна лише 2-3 дні у холодильнику. Якщо заморозити, то воно буде придатним для вживання декілька місяців.

Більше дивіться у відео.

Смачного!

 

Більше новин