uaru

Кулінарний ребус: неординарна страва, на яку можна мастити паштети або соуси (рецепт)

Ребуси: яка страва прихована на картинці? Рецепт від Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1".

У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", ведучі щоранку радують глядачів новими рецептами. Розгадайте наш ребус, а ми поділимося рецептом страви.

Кулінарний ребус: відповідь

Ведуча "Сніданку з 1+1" Валентина Хамайко приготувала смаколик, який легко підійде до перших страв, а також на нього добре мастити паштети та соуси. Ідеальний варіант сніданку!

Отже, це вафлі з рисової каші!

Вафлі з рисової каші: рецепт

Інгредієнти:

Рисові вафлі варений рис – 100 г

  • молоко – 175 мл
  • масло – 50 г
  • борошно – 100 г
  • сода – 0,5 ч. л.
  • яйця – 2 шт. сіль

Спосіб приготування:

  1. У блендері змішати борошно, масло, яйця, соду, сіль. Сама суміш має вийти, як на оладки. Якщо чогось не вистачає, наприклад, борошна, можна додати окремо та ще раз перемішати. Якщо блендера немає, переминаємо виделкою рисову кашу, додаємо яйця, вершкове масло. Перемішуємо і починаємо смажити. 
  2. Викласти тісто у вафельницю, смажити до приготування.
  3. Змастити готові вафлі соусом або паштетом.

Більше новин