Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

На честь Джамали назвали новий сорт тюльпанів

Голландська компанія присвятила новий сорт квітів тренеру «Голосу країни».

Джамала приголомшила епатажною сукнею на Brit Awards (фото)На початку 2017 року голландська компанія з вирощування тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітів і назвала їх на честь тренера проекту «Голос країни» Джамали.

Презентація тюльпана Джамала відбудеться в рамках квіткової виставки Flower Expo Ukraine 21 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала станцювала тверк під виступ молодої матусі з команди Потапа (відео).

Коли представники компанії повідомили мені, що хотіли б назвати новий сорт тюльпанів моїм ім'ям, я здивувалася. Для мене ця новина стала несподіванкою. Це дуже приємно і зворушливо. Я дуже люблю ці квіти, з ними пов'язано безліч приємних спогадів у моєму житті. Як я вже неодноразово розповідала в своїх інтерв'ю, певний період часу мій тато займався вирощуванням тюльпанів. Уявляю, як він зрадіє коли я передам йому цибулини, щоб він зміг посадити їх в нашому саду. Для мене це велика честь! –  поділилася співачка.

Донька Євгена Кошового виграла престижний конкурс з піснею Джамали «1944»Зауважимо, що 12-го травня в київському Палаці спорту (пл. Спортивна,1) відбудеться великий сольний концерт Джамали. Цей виступ буде наймасштабнішим та найбільш видовищним з усіх, які були на даний момент в її кар'єрі.

Нова концертна програма отримала назву «I Believe in U», за назвою однойменного синглу, реліз якого призначено на весну 2017-го року. У її основу покладений новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали «1944», випущеного Universal Music Group, а також найкращі композиції співачки різних років.

Візуальним оформленням концерту займеться компанія Front Pictures, з якою Джамала працювала над свої тріумфальним номером для Євробачення – 2016. Придбати квитки на концерт Джамали у Палаці спорту можна за посиланням.

Нагадаємо, що 22 лютого Джамала стала тріумфатором музичної премії YUNA-2017, отримавши перемогу в номінаціях "Найкращий соло-артист", "Найкраща пісня" і "Найкращий дует" (за спільну композицію з ДахаБраха "Заманили"). 

Голос країни
Повні епізоди
2017-02-28
Топ новини
Новини
Новини