Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

15 варіантів манікюру з блискітками для романтичної весни

МАНІКЮР
Зустрічайте теплу пору сяючою!

Одним із найактульніших нейл-трендів весни, що вже так близько, є блискітки. І чим більше, тим краще! Аби ваша весна була сяючою і яскравою, ми підготували надихаючу добірку із варіантів манікюру. Оберіть собі до смаку і залишайтеся стильними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний манікюр: 5 головних відтінків у 2019 році 

МІНІМАЛІЗМ

Так, ви правильно зрозуміли - мінімалізм може бути притаманний навіть блискучим відтінкам лаків. Природність у моді вже декілька сезонів поспіль, і нейл-індустрія не може стояти осторонь. Такий вид манікюру більше пасуватиме для коротких нігтів форми м’який квадрат або овал. Міксуйте блискучі лаки із ніжним блакитним, квітучим лавандовим або ляльково-рожевим. 

@anastasiiia.kos

@g.bar.kiev

МЕТАЛІК

Лак кольору металік створює справжній модний шик! Дрібний шиммер на нігтях матиме особливо яскравий та розкішний вигляд у весняну пору. 

@g.bar.kiev

ОМБРЕ

Актуальним навесні 2019 залишається й манікюр омбре. Тут можна по-різному гратися з відтінками - нюд + сріблястий шиммер, ніжно-рожевий + золотий, бузковий + фіолетовий блиск. Підбирайте колір відповідно до головних відтінків вашого весняного гардеробу.

@g.bar.kiev

АСИМЕТРІЯ

Різноманітні геометричні фігури, мазки та асиметрія стали актуальними принтами весняного манікюру. Обирайте за основу ніжні відтінки рожевого або персикового, а для асиметричних зображень використовуйте блискучі та яскраві барви. Крім того, актуальним є асиметричне нанесення двох кольорів лаку на нігті.

@g.bar.kiev​​​​​​​

СМУЖКИ 

Манікюр із мінімалістичною блискучою смужкою стане родзинкою вашого весняного луку. Він гармонійний із різноманітними весняними вбраннями, має стриманий та водночас гламурний вигляд. Сміливо обирайте як тонку, так і широку смужку із фольги або ж малюйте її за допомогою блискучого лаку. 

@alina_frendiy

@g.bar.kiev​​​​​​​

PAINTPOINT 

Горох залишається одним з головних принтів весни 2019, тому Paintpoint на нігтях актуальний, як ніколи. Такий життєрадісний nail-принт додасть вашому весняному образу свіжості та легкості. 

@g.bar.kiev​​​​​​​

ФОЛЬГА

Нейл-мода у новому сезоні диктує нам нові правила, і насамперед вони стосуються надмірної кількості каміння та блискіток на нігтях. Якщо ви обожнюєте сяйво, зробіть декор якомога мінімалістичним та обирайте за основу нюдовий відтінок лаку. Крім того, стрази можна замінити стильною фольгою. 

@g.bar.kiev​​​​​​​

@pinterest.com

@tanyaprentkovych

ТОТАЛ-БЛИСК

А ось сміливиці можуть повністю зафарбувати свої нігті у блискучий колір. Мерехтливе сяйво вашого манікюру неодмінно приковуватиме погляди. А саме цього й прагне кожна модниця, чи не так? 

@g.bar.kiev​​​​​​​

@katyaakosiv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний манікюр весни 2019

2019-02-26
Топ новини
Новини
Новини