Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

3 вітамінні маски, що захистять волосся в холодну пору

краса волосся догляд
Зробіть ваше волосся здоровим та сяючим!

Взимку наше волосся потребує особливого догляду. Зимовий вітер та морозне повітря провокують пересушення. Аби покращити стан волосся, пропонуємо влаштувати домашнє спа. Ці вітамінні маски ви можете приготувати у себе вдома! Вони зміцнять структуру волосся, подарують йому блиск, і в результаті, ви отримаєте зачіску своєї мрії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-антитренди зими 2019

@thestylevisitor

ВІТАМІННА МАСКА З МЕДОМ 

Як діє?

Мед позитивно впливає не тільки на стан волосся, а й шкіри голови. Він здатен розгладити волосся, наситити його необхідною кількістю поживних речовин, а також покращити кровообіг, зволожити шкіру голови й зміцнити волосяну цибулину. 

Спосіб приготування

Для приготування маски вам необхідні мед та оливкова олія. 3-4 ст.л. меду розтопіть на водяній бані. Додайте 5 ст. л. оливкової олії. Перемішайте інгредієнти і нанесіть маску на корені волосся. Загорніть волосся у поліетиленову плівку й залиште відпочити на 30 хв. 

МАСКА НА ОСНОВІ АЛОЄ 

Як діє?

Екстракт алоє здатен покращити ріст волосся, зміцнити його структуру. Алоє також має живильний ефект і може реанімувати посічені кінчики. 

@thestylevisitor

Спосіб приготування

Щоб приготувати таку маску для волосся, змішайте 2-3 ст. л. соку алоє, 2 ст. л. меду та 2 ст. л. олії жожоба. Злегка нагрійте інгредієнти на водяній бані і масажними рухами втріть в шкіру голови. Загорніть волосся у поліетиленову плівку й накрийте рушником. Найкраще залишати таку маску на ніч. Вранці помийте волосся шампунем. 

ЖИВИЛЬНА МАСКА З АВОКАДО 

Як діє?

Авокадо насичений великою кількістю олій. Його м’якоть - справжнє джерело вітамінів для сухого волосся. Аби маска для волосся на основі авокадо була максимально ефективною, потрібно правильно обрати плід. Він повинен бути стиглим. 

Спосіб приготування

Для приготування живильної маски для сухого волосся вам потрібно 150 г м’якоті авокадо змішати блендером з несолодким йогуртом (без домішок) і 1 ст. л. олії персикових кісточок (можно замінити миндальною або олією на основі зародків пшениці). Мішайте до появи однорідної суміші. Нанесіть маску по довжині волосся і залиште на 30 хв. 

@tanya.gubenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу на зиму 2019

2018-12-06
Топ новини
Новини
Новини