Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

35 ідей недорогих подарунків на Новий рік

Таємна добірка від Діда Мороза. Тсс!

До новорічних вихідних залишилися лічені дні, в торгових центрах уже розпочався сезон знижок, а боротьба за подарунки розгорілася не на жарт. Щоб заощадити ваш час, ми позичили у Діда Мороза добірку недорогих подарунків, які ви точно зможете відшукати. Багато з них універсальні та сподобаються кожному. Читайте, що подарувати на Новий рік 2019!

Для смартфона

Портативний зарядний пристрій (павербенк), навушники, usb-кабель і стильний кейс ніколи не будуть зайвими. Тим більше, всі ці позиції представлені в найрізноманітніших кольорах. Бюджетні варіанти з цікавим дизайном варто шукати не лише там, де продають техніку, а й у магазинах одягу. До Нового року багато мас-маркетів випускають лімітовані святкові колекції.

Pull&Bear

House

UAmade

Accessorize

Пухнасте і затишне

Проявіть турботу і подаруйте що-небудь, що зігріє в морозну погоду. Для вулиці — рукавички, шапка або шарф, для дому — м'які шкарпетки, капці або маска для сну

Cropp Town

Cropp Town

Befree

Pull&Bear

Цікаве рішення, яке оцінять ті, кому постійно холодно, — грілка у в'язаному чохлі. Можна відшукати як мініатюрні варіанти, котрі зручно брати з собою і гріти руки прямо в кишенях, так і повнорозмірні — для затишного домашнього вечора.

Cropp Town

House

Солодкий подарунок

Не варто обмежуватися банальною коробкою цукерок або шоколадкою. Здивуйте ласуна баночкою рідкої карамелі, арахісової пасти, кремового меду або незвичайного конфітюру. Смакових поєднань незліченна кількість! Солона або лавандова карамель, горіхова паста з білим шоколадом, солодке варення з томатом — такі смачні подарунки втішать і вередуна, і гурмана. Якщо не можете визначитися, візьміть набір із мініатюр з декількома смаками.

@tvoya_banka

@burunduk_nut

@shmed.com.ua

Б'юті-дрібниці

Вгадати з ароматом парфумів, відтінком помади або тонального крему непросто. Тому пропонуємо вибрати кілька приємних і корисних речей, з якими не можна помилитися. Те, що стане в нагоді майже кожній — бальзам для губ, крем для рук, маски для обличчя і пензлики для макіяжу.

Accessorize

Accessorize

Скласти їх можна в стильну косметичку.

House

Підписка

Необов'язково на журнал. Якщо той, кому ви обираєте подарунок, любить читати, оплатіть для нього підписку в електронній бібліотеці. За фіксовану ціну на місяць можна отримати доступ до необмеженої кількості книг — від класики до новинок і ексклюзивних видань. Вам потрібно просто вибрати сервіс, оплатити бажану кількість місяців доступу, а одержувачу подарунка вручити код, який він зможе ввести на своєму пристрої — планшеті, смартфоні, чи комп'ютері (або всюди відразу).

Unsplash

Посуд

Горнятко або тарілка — практичний і зовсім не нудний подарунок, якщо підійти до питання вибору творчо. В останні кілька років українські бренди активно створюють свій оригінальний посуд на будь-який смак. Чоловіку можна подарувати келих. Поціновувач хмільного зрадіє.

Orner

House

Befree

Канцелярія і блокноти

Додати яскравих фарб у нудний день на роботі або під час навчання допоможе красиве офісне приладдя. Блокноти, планери, набори ручок або навіть стікери для ведення щоденників не розчарують людину, яка любить порядок в справах чи, принаймні, до нього прагне. 

Stradivarius

Bershka

UAmade​​​​​​​

Також можна піднести настінний або настільний календар. Мотиваційний з надихаючими цитатами на кожен день, з кумедними малюнками або картинами художників — вирішувати вам.

@tse_tobi

Набір біжутерії

В модні сети можуть входити каблучки, сережки, підвіски, аксесуари для волосся, брошки і значки. Такі зручні набори коштують недорого і знайти їх можна майже у будь-якого популярного бренду. Чудовий подарунок для тих, хто стежить за модними тенденціям і намагається продумувати образ до дрібниць.

TopShop

Pull&Bear

House​​​​​​​

@pinandjoy​​​​​​​

Прикраси на ялинку

Нейтральний, але пам'ятний презент для людини, у якої, здавалося б, є все. Зверніть увагу на ялинкові іграшки з оригінальним дизайном. Вони коштують дорожче стандартних куль, але навіть одна така прикраса здатна стати повноцінним подарунком на багато років.

Accessorize

Butlers

Butlers

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки розповіли, які подарунки знайшли під подушкою

2018-12-19
Топ новини
Новини
Новини