Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

5 модних зіркових образів жовтня, які нам найбільше запам’ятались

джулія робертс
Ти із легкістю їх повториш!

Щодня знаменитості демонструють безліч оригінальних образів, які хочеться розглядати. Пригадуючи зіркові виходи у світ, які трапились у жовтні, першочергово на думку спадають розкішні вечірні сукні і тематичні вбрання. Однак наша редакція помітила декілька жіночних луків, які вдало підійдуть на щодень. Упевнені, їх вдасться повторити будь-кому з нас! Саме про них – у модному підсумку місяця.

Кортить почати з британських герцогинь Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Нещодавній образ останньої – справжнє втілення осені. Глибокий винний відтінок затишного джемпера та базової спідниці-олівця… Здається, нічого особливого, але лук чарує гармонійністю. І не дивно, адже класика завжди буде у тренді!

Фото: Getty Images 

Цього місяця герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон часто виходила у світ і, як завжди, приковувала увагу шанувальників до своїх аутфітів. Чого лише варта її поїздка до Пакистану, де герцогиня змінила декілька луків в азіатському стилі. Та нам хочеться відзначити образ Кейт із найтрендовішими штанами сезону – кюлотами. Якщо у твоєму гардеробі ще немає такої пари, потрібно швидко виправляти ситуацію. Міксуй їх із легким светром, як це зробила герцогиня, або ж сорочкою, блузою, джинсовою курткою, косухою. Важливий нюанс – зверни увагу на гру кольорів в аутфіті Кейт. Стриманий оливковий + глибокий сливовий – це так красиво!

Фото: Getty Images 

Якщо не знаєш, що вдягнути на романтичне побачення з коханим або гучну вечірку, лови звабливу ідею від співачки Тіни Кароль. На ній – сукня асиметричного крою у смужку, яку зірка поєднала із сексуальним сріблястим топом. До речі, приміряти вбрання саме таким чином Тіна вирішила самостійно. Дизайнер сукні Діон Лі одягав своїх моделей, оголяючи їм спини, а не зону декольте. Але такий стилістичний прийом Кароль нам навіть більше до душі.

Фото: instagram/tina_karol

Наступним пропонуємо розглянути лук від ікони стилю Вікторії Бекхем. Хто як не улюблена дизайнерка мільйонів знає, яким чином варто поєднувати принти в одязі? Якщо досі вважаєш, що мікс різних орнаментів в одному образі – це моветон, Вікторія готова розвіяти цей міф власним прикладом. На Бекхем — картатий костюм молочного відтінку, червона сорочка та ботфорти-панчохи з леопардовим принтом. Ультрастильно, чи не так?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Наостанок надихаємось образом акторки Джулії Робертс. Схоже, зірка сумує за культовим фільмом «Красуня», адже захотіла повторити один з аутфітів своєї героїні. Коротка сукня-піджак блідо-рожевого кольору чудово підкреслює стрункі ніжки акторки. Ще одна вдала ідея луку для осені у великому місті!

Фото: Calzedonia

Чий образ тобі до вподоби найбільше?
Поділися своєю думкою!
Меган Маркл
Меган Маркл
376
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
395
Тіна Кароль
Тіна Кароль
149
Джулія Робертс
Джулія Робертс
327
Вікторія Бекхем
Вікторія Бекхэм
202

Більше красивих зіркових вбрань:

1. Тіна Кароль повторила розкішний образ відомої супермоделі

2. Look, який вразить усіх в офісі: Модний урок від Кетрін Зети-Джонс

3. Гайді Клум вразила сукнею з 3D-ефектом (фото)

4. Зваблива Дакота Джонсон у крихітному топі вийшла на червону доріжку

5. Маша Єфросиніна позує у стильній сукні-вишиванці

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

 

2019-11-01
Топ новини
Новини
Новини