Ділимося рецептами корисних та поживних перших страв, які точно вам знадобляться.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тримати Різдвяний піст: Меню і поради лікаря
БОРЩ ІЗ КВАСОЛЕЮ ТА ГРИБАМИ
Інгредієнти:
Квасоля — 200 г
Капуста — 200 г
Картопля —200 г
Печериці — 200 г
Буряк або бурякова заправка
У такому пісному борщі м’ясний білок замінять гриби та квасоля. У результаті смакуватимете дуже корисною та смачною стравою. Деталі приготування — у відео.
ПІСНИЙ СУП ХАРЧО
Інгредієнти:
Картопля 4 шт.
Рис 200 г
Волоський горіх 100 г
Заправка для харчо
Зелень за смаком
Зазвичай цей грузинський суп готують із яловичиною або бараниною, однак Руслан Сенічкін пропонує рецепт без м’яса. При цьому страва буде не менш ароматною та смачною. Як приготувати пісний суп харчо, дивіться у відео.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні чебуреки з овочами: Рецепти Валентини Хамайко
ТОМАТНИЙ СУП ІЗ МІДІЯМИ
Інгредієнти:
1 цибулина
70 г мідій
100 г селери
200 г томатів
1 морквина
4 помідори
2 зубки часнику
800 мл овочевого бульйону
2 болгарських перці
зелень і спеції за смаком.
Руслан Сенічкін ділиться рецептом вітамінного супу з томатів та ніжних мідій. Деталі приготування дивіться у відео.
СУП-ПЮРЕ ІЗ СОЧЕВИЦІ
Інгредієнти:
Олія — 30 мл
Цибуля порей — 200 г
Сочевиця — 500 г
Овочевий бульйон — 1 л
Форель — 200 г
За енергетичною цінністю сочевиця не поступається м’ясу. Такий суп-пюре з сочевицею та підкопченою фореллю буде дуже смачним та ситним. Деталі приготування страви Руслан Сенічкін розповів у відео.
СУП ІЗ ЗАПЕЧЕНОЇ МОРКВИ
Інгредієнти:
Цибуля — 1 шт.
Часник за смаком
Селера — 300 г
Морква — 8 шт.
Солодкий перець — 1 шт.
Овочевий бульйон – 1 л.
Із цілком доступних продуктів — моркви, цибулі, селери — можна приготувати дуже смачний та поживний суп. Як саме — дивіться у відео.