Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Акторка Анна Кошмал розповіла про кумирів дитинства та що найбільше приносить радощів

Кошмал
Анна Кошмал відповіла на питання підписників.

Акторка Анна Кошмал відповіла на питання підписників на своїй сторінці в Інстаграм. Хто кумир акторки, що її робить щасливою, яку книгу прочитала нещодавно та з якого віку за кермом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой-рятівник: Остап Ступка розповів про свою роль вченого у серіалі «Джек & Лондон»

Мало хто знав, що Кошмал не тільки акторка, а ще й співачка! Крім того, в училищі вона вчилась саме на вокальному відділені. На питання "чи хотіла колись випускати свої треки" Анна відповіла, що поки що має тільки один. У 2014 році їй написали пісню "Поставлю на повтор". Чи боялася вона помилитися з вибором професії? Зазначила:

Ні. Не варто боятися. Якщо ви на початку свого шляху, то у вас ще все життя попереду для того, аби визначитися, чим ви хочете займатися. Ніколи не пізно.

Її кумирами завжди були саме співачки. Кошмал розповіла, що в дитинстві вона фанатіла від Крістіни Агілери та Pink, а згодом, у старшому віці, знала всі альбоми Beyonce на пам'ять.Окрім співу та акторської майстерності, Анну цікавить ще йога. Вона розповіла, що останньою книгою, яку вона прочитала, була "Йога тонкого тіла: посібник з фізичної та енергетичної анатомії йоги" Тіаса Літтла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана Писанка про роль Гуски Господині на шоу "Маскарад": "Всі чекали вау-ефект, і він відбувся"

Анна розповіла, що найбільше їй приносить радості можливість побути з собою у самоті. Вона має таку можливість за кермом, адже ще в 18 років акторка покрокувала здавати на права. До речі, нещодавно Лідія Таран потрапила в аварію на Набережному шосе — дивіться відео про найбезпечніше місце в авто у випадку аварії:

 

2021-11-11
Топ новини
Новини
Новини