Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Багатодітна мама, співачка Анастасія Приходько: «Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО»

Анастасія Приходько
Співачка Анастасія Приходько стала сьогодні гостею шоу «Твій день». Вона розповіла про свій особистий досвід материнства та новий етап у кар’єрі.

Співачка Анастасія Приходько завітала до «Твого дня», щоб поділитися планами на майбутнє та розповісти про власне становлення як мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько про те, як бути багатодітною мамою: "Тепер у мене все в гармонії"

34-річна Анастасія Приходько – мама 3-х дітей: 11-річної Нанни, 6-річного Гордія та 5-місячного Луки.

ПриходькоФОТО: Instagram/prykhodko_official

Зараз Анастасія не уявляє свого життя без сім’ї і дітей, але так було далеко не завжди. Співачка згадує:

Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО. Мені здавалося, що я і саме поняття «мама» несумісні. Мені хотілося сім’ї, але я цього боялася.

Зараз же Приходько поринула у материнство та багато часу приділяє саме вихованню дітей. Зокрема – вибудовує їхній режим дня та обмежує у користуванні соцмережами. Наприклад, з телефонів двох старших дітей Анастасія видалила соцмережі. Зайти у них Нанна та Гордій можуть лише з телефону мами і на обмежений проміжок часу.

ПриходькоФОТО: Instagram/prykhodko_official

Співачка зізнається – для неї прийшов час продовжувати свою творчу кар’єру, а не лише займатися побутовими справами сім’ї. Вона розповідає:

Мені пощастило, що я мала можливість посидіти вдома, проаналізувати своє життя. І зараз у мене все на своїх місцях, завдяки людям, які мені допомагають: чоловікові та його батькам.

Про творчі плани Анастасія Приходько розказує: готує зараз нову пісню та кліп, який глядачі зможуть побачити вже зовсім скоро.

Дивіться відео, як Анастасія Приходько завітала на обід до студії шоу "Твій день":

2021-09-30
Топ новини
Новини
Новини