Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

«Це було під час джазового фестивалю у Швейцарії»: співачка Камалія зі своїм чоловіком-бізнесменом розповіли, як особисто вечеряли зі Стінґом

Подружжя розказало, який Стінґ при особистому спілкуванні

Ви - та родина, яка може дозволити собі піти і на концерт самого Стінґа.

- Взагалі-то якось ми вечеряли зі Стінгом. Це було під час джазового фестивалю у Швейцарії. Ми мали честь отримати запрошення на ланч із ним і з його родиною. Це було шість-сім років тому. Ми любимо Стінґа!

Чим вас вразив Стінґ при особистому спілкуванні?

- Він дуже приємний та простий. Перш за все, він – людина.

Якщо раніше ви вкладали свої гроші тільки в співочу кар’єру Камалії, то тепер відкрилася ще одна галузь – кінний спорт. Ні для кого ні секрет, що якщо ти виїжджаєш на кінні змагання за кордон, то потрібно пакувати свого коня і везти його туди, куди відправляється Камалія. Як ви до цього ставитеся? Чи не зупиняєте Камалію в її все нових і нових бажаннях?

–         Перш за все – чоловік має прислухатися до бажань дружини. Це мій обов’язок! Щоранку Камалія прокидається, і все нові і нові ідеї спадають їй на думку! На це раз це змагання з кінного спорту. Це її пристрасть. А ви добре знаєте: якщо вона з усією пристрастю за щось береться, мені залишається тільки багато працювати!

Багато заробляти грошей…

- Так!

Вашу україно-пакистанську родину не оминуло свято Геловіну. Ми бачили тільки світлини у соцемережах. Напевно, святкування було більше, ніж просто фотографування.

- Дорослих не запрошували. Вони поїхали до магазину, самостійно обрали костюми, а потім приїхали додому і показали нам. Вони дуже чекали цього ранку – прийшли в костюмах, розмальовані і запросили на фото сесію. Вони з нянями вирізали з гарбузів фігурки різних відьом, мишей. Вони сприймають це як розвагу. Арабелла була кажаном, а Мірабелла була доброю відьмою. 

Мохаммаде, чи вашим принципам та віруванням не суперечить святкування Геловіну?

–         Геловін – це більше схоже карнавал, святкові пустощі. Для мене це немає жодного стосунку до релігії  – ні до мусульманської, ні до християнської!

2018-11-10
Топ новини
Новини
Новини