Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Двійнятам Олени Кравець виповнилося 5 років: зірка показала, як відсвяткували перший дитячий юбілей

Олена Кравець діти
Молодші діти Олени Кравець, двійнята Ваня та Катя, відсвяткували День народження. 19 липня їм виповнилося 5 років. Подробицями дитячого свята зірка поділилася у соцмережах.

Відома українська шоувумен та актриса, ведуча шоу «Твій день» та мама трьох дітей Олена Кравець поділилася у себе в Instagram радісними кадрами з Дня народження молодших дітей. Двійнятам Вані та Каті 19 липня виповнилося 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча нового шоу «Твій День» на «1+1» Олена Кравець розповіла про зміну іміджу напередодні прем’єри проекту

У сторіз Олена Кравець розмістила відео, де зранку іменинники голосно та радісно співають пісень. Зірка написала:

Такі пісні в перший юбілей.

Також є кадри святкування з аніматорами. Видно, що свято вдалося: діти вдягнені спочатку у святкові речі, потім у костюми улюблених героїв, ласують аж двома апетитними тортиками і виглядають дуже щасливими.

Сьогодні ж зранку Олена Кравець поділилася ще одним сторіз, який підписала:

Ранок після Дня народження в 5 років виглядає так, якщо що.

На фото Ваня у костюмі казкового героя, а Катя в образі принцеси.

Олена Кравець дітиФото: Instagram/lennykravets

Нагадаємо, Олена Кравець разом з чоловіком Сергієм виховує трьох дітей: 18-річну доньку Марію та 5-річних двійнят Івана і Катерину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це — справжня трагікомедія»: Олена Кравець розказала, чому тимчасово не з’явиться у студії «Твого Дня» на 1+1

Олена Кравець стала однією з ведучих шоу «Твій день». Вона вела ефіри спільно з іншими ведучими кожного четверга. Проте зараз поки не з’являється в студії через перелам плеснової кістки і накладений на ногу гіпс. Як тільки його знімуть, ведуча обіцяє знову бути в ефірі «Твого дня».

2021-07-20
Топ новини
Новини
Новини