Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Дзідзьо не натішиться маминим цьомом (фото)

Дзідзьо
Добре, коли найрідніші поруч.

Улюбленець українців Дзідзьо, він же Михайло Хома, добре знає, якою зворушливою буває зустріч із мамою після довгої розлуки. І ось омріяний день настав – шоумена обіймає найрідніша людина. Так сталося, що його мама Галина Янівна вже дуже давно мешкає в Португалії. Тож бачиться з сином нечасто.

Через щільний графік Михайло ще жодного разу не гостював у своєї мами. «Я колись пообіцяв, що приїду до мами в гості. Ще ніколи у неї вдома не був. У Португалії був  ми знімали там кліп «Я їду до мами». Але ми знімали в іншій частині країни. Додому до неї я тоді так і не попав. А там у мами і город є, і собака Мілка, яка не любить всіх сусідів (сміється).

У мене племінниця там живе вона цього року закінчує школу і вступає до університету. До речі, вона дуже гарно вчиться, була президентом школи», – говорить Михайло та розкриває невелику таємницю, що зовсім скоро таки збирається поїхати в гості до мами. Та навіть хоче показати своїм фанатам через фото та відео, як вона живе.

На своїй сторінці в Instagram артист розмістив сімейні знімки.

Мама приїхала, не можу натішитись, – поділився емоціями співак.

Фото: @dzidzio

Варто зазначити, що мама та син дуже схожі та просто таки випромінюють позитив. Від одного погляду на ці фото хочеться всміхатися.

Нагадаємо, що народний улюбленець зіграє головну роль у новому серіалі телеканалу 1+1. Комедія «Відморожений» розповідає про незвичайного героя, який випадково потрапив із 90-х років у сучасність.

На знімальному майданчику Дзідзьо час від часу занурювався в атмосферу буремних 90-х та згадував своє непросте дитинство. 

«90-ті роки це максимальна бідося. Тоді було важко не тільки мені, всій Україні було важко. Я пам’ятаю, що у 1997 році помер тато, і моя мама виїхала на заробітки за кордон. Я не міг зрозуміти, де мій тато, де моя мама, чому я сам, як маю вчитися. Я залишився з бабусею і дідусем», – розповідав під час зйомок Дзідзьо. 

Артисту тоді тільки-но виповнилося 13 років, та він самостійно їздив із області на навчання до Львова.

«Я не розумів, як можна розрахувати гроші, щоб до Львова туди-назад з’їздити, ще й поїсти на щось треба. Два рази мені не вистачило грошей. Тому якось тиждень сидів вдома не було за що поїхати до Львова. У той час я зрозумів, що треба брати себе в руки. У всьому є плюси, бо тоді я став самостійним. Почав думати, що робити далі. В один момент став на ноги і сказав до роботи», – пояснив артист.

При цьому, попри власні переживання, актор запевняє, що для комедії вони «взяли лише найкраще, що було у 90-х роках». Тому серіал подарує глядачу тільки чудові емоції та приємну ностальгію за стилем, одягом, музикою, мистецтвом та зірками того часу. 

«Я завжди говорив, що у всьому треба знаходити гарне і симпатичне. Навіть у 90-х роках для комедії ми знайшли саме це. Серіал, який ми зараз готуємо, буде супер класний, смішний та цікавий», – запевняє артист.

За сюжетом 16-серійної комедії «Відморожений», родина Дзідзюків у підвалі власного будинку в старому холодильнику випадково знаходять замороженого Мішу Дзідзюка – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у «лихих 90-х». Виробництвом проекту на замовлення каналу 1+1 займається продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ». Прем’єра комедії «Відморожений» відбудеться вже цього року на каналі 1+1.

Дзідзьо часто ділиться сокровенним на своїй сторінці в Instagram. Від однієї зі своїх архівних знахідок артист не стримав сліз.

Ми впевнені, Галина Янівна пишається сином, який невтомно запалює вогні українського шоу-бізнесу. Дивись яскравий виступ співака з його вихованцями на сцені «Голосу. Діти-5»:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Дзідзьо читай тут:

1. Дзідзьо розчулив історією про втрату батька (відео)

2. «Я можу навіть укусити», — відвертий Дзідзьо

3. Я купував штани замість іграшок: Дзідзьо розповів про своє дитинство

4. Дзідзьо розповів моторошну історію про свою маму (це зворушує до сліз)

2019-08-06
Топ новини
Новини
Новини