Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

«Хліб – святе», – співачка Jamala емоційно розповіла про злочинні дії росії, які підривають продовольчу безпеку світу

хліб
Співачка Jamala розповіла про те, як росія краде та нищить українське зерно.

Переможниця Євробачення 2016, учасниця "Танців з зірками", співачка Jamala написала емоційни пост про роль хліба для кожного жителя України та про злочинні дії росії, яка краде та нищить українське зерно, а також блокує його поставки в інші країни, підриваючи продовольчу безпеку світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Відчуваю себе зараз термінатором, який після виступу розпадається на мільйони шматків", — Джамала розповіла, як тяжко їй зараз даються виступи та розлука з родиною (ексклюзив "ЖВЛ")

Під фото полів із пшеницею, що горять, Jamala пише:

"Хліб – святе. І з дитинства я пам’ятаю розповіді про його нестачу. В нас була сімейна традиція: коли хліб раптово падав зі столу – підіймати його й тричі цілувати. Так робили багато кримськотатарських сімей. Тому що люди, які пережили голод, знають – хліб всьому голова".

Джамала хлібФОТО: Instagram/jamalajaaa

Jamala розповідає і про жахливі злочини росії в Україні, цілеспрямовано покликані створити продовольчу кризу в Україні і світі:

"Сьогодні агресор знову намагається відібрати у людей хліб. Наші пшеничні поля випалюють. На окупованих територіях у фермерів крадуть врожай та обладнання. 11 вагонів пшениці росіяни вивезли тільки з окупованого Мелітополя. Маріупольських фермерів примушують передати все зібране зерно «торговому дому ДНР». Кілька днів тому було завдано ракетні удари у зерновий термінал Миколаївського порту. росія блокує в українських портах 22 млн тонн зерна… Сподіваючись на знаття санкцій в обмін на зняття блокади. Вже давно зрозуміло, що нічого святого у них немає, але масштаби цинізму продовжують вражати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я почала воювати проти агресора по-своєму", — Джамала дає інтерв'ю за інтерв'ю, виконуючи "1944"

Дивіться історію фермера з Миколаєва, поля якого знищують російські снаряди (сюжет ТСН):

2022-07-14
Топ новини
Новини
Новини