Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Канал 1+1 отримав нагороду Dobro awards за благодійність: відзначили марафон на підтримку лікарів «Ти не один» та проєкт «Твоя мрія»

Твоя мрія
Канал 1+1 отримав нагороду Dobro awards за участь у масштабних благодійних проєктах.

Канал 1+1 сьогодні отримав нагороду Dobro awards за свої благодійні проєкти на підтримку лікарів та пацієнтів. До 1+1 media надійшла дуже особлива посилка із позначкою «Доставка для того, хто робить добро». Всередині була нагорода, яка є вдячністю за ініціативу та підтримку благодійних проєктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Твій день» приготував сюрприз для глядачів: Твоя мрія про червоне авто може стати реальністю

Таким чином було відзначено благодійний марафон на підтримку лікарів «Ти не один» під час пандемії COVID-19 в Україні, а також благодійний проєкт «Твоя мрія» на підтримку відділення акушерської гінекології в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Твоя мрія

Нагороду Dobro awards каналу 1+1 надіслали колеги з dobro.ua. Відзначається, що ця нагорода – це вдячність за партнерство, адже завдяки інформаційній підтримці 1+1 media добро щодня шириться Україною. Ті благодійні проєкти, про які ми розповідаємо українцям, стають шансом на життя для сотень та надією на зміни для тисяч людей. Команда dobro.ua зазначає:

«Ви – наш флагман у інформаційному потоці. Ця нагорода – відзнака за все, що ви робите. Дякуємо за партнерство та обіймаємо всією нашою командою».

Команда 1+1 дуже вдячна за нагороду! Ми уже розмістили її на почесному місці — поличці з нашими відзнаками. Дякуємо dobro.ua за те, що наша співпраця допомагає отримати шанс на життя і дає надію на майбутнє тисячам українців. І це для нас найкраща нагорода!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабкін, Wellboy, Федишин, Kazka, Шоптенко та Горбачова підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»

Нагадаємо, «Твій день» спільно з благодійним фондом «Крона» та компанією «НІКО МЕГАПОЛІС» запустили благодійну ініціативу «Твоя Мрія», головний благодійний подарунок якої – італійська червона автівка зі скляним дахом! Отримати машину можна, якщо допомогти тим, хто цього дуже потребує: мамам і немовлятам з вадами серця. Для цього потрібно перейти на сайт mriya.1plus1.ua, натиснути кнопку «Хочу спробувати» та перерахувати благодійний внесок у розмірі від 200 гривень.

Твоя мрія

«Твоя мрія» триває до 15 грудня включно, і ми всі разом можемо зібрати кошти на: СРАР-апарати аби новонароджені могли дихати на повні легені, шафу для стерилізації медичних інструментів, гінекологічне устаткування, хірургічний аспіратор для безпечних операцій та реанімації, ультрафіолетову лампу, сучасні ліжка та меблі для палат, а також навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням та інше.

Детально з умовами участі у благодійній ініціативі «Твоя мрія» можна ознайомитися в цьому відео:

2021-11-18
Топ новини
Новини
Новини