Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Кейт Міддлтон зізналася, які труднощі пережила після народження первістка

Кейт Міддлтон
Герцогиня Кембриджська відвідала організацію Family Action.

Вчора, 22 січня, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала організацію Family Action, де вступив у дію проект FamilyLine. Тепер батьки та опікуни Великобританії мають змогу отримати психологічні поради і допомогу поштою, телефоном або завдяки іншим засобам зв'язку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Струнка Кейт Міддлтон зачарувала ультрафіолетовим вбранням у Королівській опері

Протягом заходу Кейт спілкувалася з волонтерами організації, а під час оголошення промови розповіла про свій життєвий досвід з цього питання. Відомо також, що саме психічному здоров'ю герцогиня приділяє багато часу. Свою першу дитину, принца Джорджа, Кейт Міддлтон народила у 31 рік. Герцогиня зізналася, з якими проблемами стикнулася після народження первістка. 

У вас може бути няня, як у мене, або хатня робітниця. І вам, як і мені, швидше за все допомагали з новонародженим перший час. Але я все одно відчувала почуття ізольованості. Особливо це відбувалося в перші дні. Однак після першого року життя дитини це почуття зникає, - поділилася Кейт. 

Зазначимо, що Кейт Міддлтон вже не вперше ділиться особистим досвідом із публікою. Вона робить це, аби підтримати інших жінок і показати, що такі проблеми виникають не лише у них. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як завжди елегантні: У чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл відсвяткували Різдво

Фото: gettyimages.com

2019-01-23
Топ новини
Новини
Новини