Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Красунчик Бурак Тозкопаран зізнався, які дівчата йому подобаються

Зірка серіалу «Уламки щастя» розповів про своє особисте життя та музичну кар'єру.

Головні героїні серіалу «Уламки щастя» розвернули крісла на турецькому «Голосі країни» (відео)Турецький красунчик і зірка серіалу про любов «Уламки щастя» Бурак Тозкопаран відверто розповів про ідеал дівчини, дебют в кіно та незвичайні захоплення.

БІОГРАФІЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАНА

Актор Бурак Тозкопаран народився 14 листопада 1992 року в турецькій родині, яка в той час проживала в Греції. Після закінчення середньої школи, Бурак Тозкопаран переїхав у Нідерланди, щоб вчитися в музичній консерваторії.

У дитинстві Бурак Тозкопаран і не мріяв про акторську діяльність – хлопець завжди хотів присвятити себе музиці. Не дивно, що згодом Бурак Тозкопаран почав грати на барабанах у музичному гурті та записав кілька альбомів. Провідні режисери знімали кліпи на його пісні.

До Туреччини актор потрапив випадково – там він знімав кліп на одну зі своїх пісень. У цей час у країні проходили кінопроби на участь в серіалі «Уламки щастя». Бурак Тозкопаран вирішив взяти участь у кастингу і отримав роль Озана.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАНА

Турецький актор не любить розповідати про своє особисте життя, проте свою ідеальну дівчину Бурак Тозкопаран відверто описав:

Для мене неважлива фігура дівчини. Найважливіше, щоб нам було приємно проводити разом час, щоб у нас були схожі музичні смаки та улюблені фільми.

За словами турецького актора Бурака Тозкопарана, він дуже чутливий і завжди готовий визнати свою провину.

Найважливіше, щоб вона знала про мої почуття і повністю мені довіряла – каже Бурак Тозкопаран про свою ідеальну дівчину.

Суперниці з серіалу Уламки щастя разом проводять відпустку (фото)БУРАК ТОЗКОПАРАН: НАЙКРАЩІ ФОТО В INSTAGRAM

У своєму Instagram Бурак Тозкопаран (Burak Tozkoparan) активно ділиться особистими фото. Із соцмереж турецького актора можна дізнатися, як любить проводити час турецька зірка. Серед основних захоплень Бурака Тозкопрана – музика та мотоспорт.

Уламки щастя: Затяті суперниці відверто розповіли про погрози та особисті стосункиКрім того, в Instagram Бурака Тозкопарана можна знайти спільні фото з акторами серіалу «Уламки щастя» Лейлою Танлар, Аліною Боз, Нургюль Ешілчай та іншими.

ФІЛЬМОГРАФІЯ БУРАКА ТОЗКОПАРАН

Турецький серіал про любов «Уламки щастя» став дебютом актора Бурака Тозкопарана. У стрічці юнак зіграв Озана Гюрпинар – брата небагатої дівчини зі складним характером Хазал (роль зіграла Аліна Боз), яку 15 років тому переплутали з іншою дівчинкою в пологовому будинку.

Я завжди робив те, що мені подобалося. Коли я займався музикою, я був щасливим. Коли я став актором, щастя стало вдвічі більше, – не приховує своєї радості Бурак Тозкопаран.

Дивіться турецький серіал «Уламки щастя» – 13 серія онлайн.

2016-08-16
Топ новини
Новини
Новини