Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

На ножах: як змінилася таверна Плантатор у Києві

У другому випуску На ножах таверна Плантатор перетворилася на гастро-паб Маленька ферма.

Дати друге дихання зашкарублому інтер'єру взялися брати Юдіни. За 36 годин вони змінили заклад до невпізнання.

Нове оформленняЩо можна їсти і пити з пластикового посуду, щоб не нашкодити здоров'ю виконане з використанням натуральних матеріалів, свіжих овочів та... живих курочок. Також змінилося меню, яке поповнилося фермерськими стравами. Над його розробкою працював особисто Діма Борисов.

Які перетворення відбулися з рестораном та його колективом після зустрічі з Ольгою Фреймут і Дімою Борисовим, дивіться в другому випуску На ножах у Києві онлайн.

2016-04-14
Топ новини
Новини
Новини