Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Наймодніше взуття весни 2019

взуття туфлі
Найстильніші моделі взуття для нового теплого сезону.

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара взуття. Цієї весни за увагу модниць позмагаються чимало яскравих та оригінальних моделей. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді у новому весняному сезоні - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити горох цієї весни: Вчимося у Кетрін Зети-Джонс

МАСИВНІ ЧЕРЕВИКИ 

Весна 2019-го - вдалий час для змін. Радимо поповнити свій гардероб новою парою взуття і не боятися експериментувати. Окрім базових моделей носіть, до прикладу,  трендові масивні черевики. Звільніть свою фантазію і не соромтесь!

ГОСТРИЙ І КВАДРАТНИЙ НОСКИ

Взуття з квадратним носком було на піку популярності у 90-х. Нині ми знову повертаємось до цього тренду і сміливо можемо обирати такі моделі ботильйонів, ботфортів та чобітків. Щоправда, не рекомендуємо купувати взуття із квадратним носком жінкам із невисоким зростом, адже він візуально вкорочує силует. 

@scandinavianfashions

Що стосується гострого носку, ця тенденція не нова, проте щосезону вміє вражати. Цієї весни у моді взуття з гострим носком й тонкими підборами або підборами у формі трикутника. Особливо радимо носити гострий носок у дуеті з речами із чоловічого плеча, наприклад, брючним костюмом, светром oversize або великою футболкою.

@jimmychoo

@alina_frendiy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже не в моді: Топ-5 головних антитрендів весни 2019

ОРИГІНАЛЬНІ ПІДБОРИ 

Цього року у моді туфлі з якомога оригінальнішими підборами. Таке взуття може стати родзинкою вашого весняного луку. Гадаємо, навесні 2019-го насмілитися на таку покупку зможе навіть найсором’язливіша модниця, адже встояти просто неможливо! Дивіться галерею й надихайтеся екстравагантними моделями. 

ХУТРО ТА ПІР’Я

На перший погляд взуття із хутром або пір’ям здається досить непрактичним. Швидше за все, цей тренд швидко себе вичерпає, проте ми все ж порадимо доповнити свій гардероб новою стильною парою красуням, котрі ведуть світський спосіб життя. Якщо ви часто відвідуєте важливі заходи, вечірки або світські події, таке миле взуття безсумнівно залишить вас у центрі уваги. 

gettyimages.com

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сукні весни 2019

ПЛАСТИК 

Пластикові елементи залишаються популярними і у взутті, і в одязі. Особливо актуальним стало поєднання пластику та лакованої шкіри, яке можна побачити на босоніжках і туфлях.

@scandinavianfashions

ЧИСЛЕННІ ЗАСТІБКИ 

Ботильйони, черевики у ковбойському стилі, ботфорти й босоніжки - взуття із великою кількістю застібок створює образ у стилі вестерн. Комбінуйте їх із легкими сукнями та мінімалістичними прикрасами.

@scandinavianfashions

БІЛИЙ КОЛІР 

Схоже, цей тренд не готовий нас покинути, і ми щиро сподіваємось, що він залишиться з нами назавжди! Білий колір - вічна класика, що пасує до усього і приковує погляди. Білі чобітки стануть вашим маст-хевом у новому весняному сезоні. Обирайте як вкорочені, так і високі моделі, ботфорти на стійких підборах, а також трендове взуття із підборами kitten.

gettyimages.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

2019-02-22
Топ новини
Новини
Новини