Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Наймодніші тренди морозива

Найсмачніші новинки морозива, якими хочеться смакувати знову й знову.

Мода ніколи не стоїть на місці. Це стосується й класичного, на перший погляд, десерту - морозива! Які кондитерські тренди та оригінальні рецепти цього десерту нині у моді - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна

ГОТИЧНЕ МОРОЗИВО 

Темно-сіре морозиво з’явилося на світ у магазині Little Damage в Лос-Анджелесі. Класичним смаком готичного морозива вважається мигдальне вугілля, а темне забарвлення йому надає активоване вугілля. Подають таке морозиво у рожку та прикрашають кокосовою стружкою, печивом, яскравими цукерками тощо.

@little.damage

КВІТИ ДЖЕЛАТО 

Морозиво у формі квітки «народилося» у Сіднеї. За таким оригінальним десертом стоять черги клієнтів навіть у зимову пору. Яскрава подача десерту, звичайно, складна у виконанні, однак робить людей щасливішими і дарує гарний настрій. 

@blogto

МОРОЗИВО-ТАКО 

Створив смаколик каліфорнійський магазин Sweet Cup. Нове морозиво у вигляді тако представляє собою будь-який вид морозива та хрустку вафельну оболонку. Морозиво-тако часто прикрашають солодкими сиропами, цукерками і, таким чином, створюють вигляд оригінального тако. 

 

A post shared by blogTO (@blogto) on

НІЧНЕ СЯЙВО 

Тренд морозива «Галактика» можна сміливо назвати одним із найпопулярніших у всьому світі. Його оболонка прикрашена космічними малюнками, що нагадують справжній витвір мистецтва. 

 

A post shared by Bompas & Parr (@bompasandparr) on

МАКАРОН З МОРОЗИВОМ

Такий десерт вперше подали у регіонах Сан-Франциско. Чим він відрізняється від класичного макарону? Кажуть, що поєднання морозива й тістечка макарон створюють особливо ніжний смак.

 

A post shared by Travel & Lifestyle (@lichipan) on

Нагадуємо, що саме сьогодні глядачі 1+1 побачать перший випуск шоу про кондитерів Король десертів. Не пропустіть прем'єру о 21:30 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макарон: Історія одного десерту 

2018-09-05
Топ новини
Новини
Новини