Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Наймодніший манікюр зими 2019

манікюр
Дізнайтесь, який відтінок став головним нейл-трендом.

На піку популярності взимку 2019-го - усі відтінки коричневого. Шоколадні відтінки завоювали прихильність модниць у всьому світі й у нейл-індустрії. Коричневий колір вважається універсальним. Шоколадний манікюр справді пасуватиме й до повсякденного, й до вечірнього вбрання. Розберімося детальніше, які відтінки шоколадного будуть прикрашати ваші нігті у новому зимовому сезоні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 тенденцій у манікюрі, які варто спробувати цієї зими

В першу чергу радимо придивитися до глибокого коричневого кольору, що майже наближений до чорного. Такий варіант манікюру більше пасуваме до коротких нігтей у формі квадрату. 

Візьміть до уваги й брудний коричневий, що має відтінки сірого або зеленого. Теплий светр, аромат кави й шоколадні нігтики - такий манікюр вас точно надихатиме!

@alina_frendiy

Якщо ж ви надаєте перевагу класичному коричневому - цієї зими байдуже - матовим чи глянцевим - буде покриття. Також особливого значення не має довжина нігтів. Що стосується форми, надавайте перевагу рівному квадрату, формі «мигдаль» та «балерина». 

pinterest.com

Не забувайте й про декор. Якщо полюбляєте каміння, взимку 2019-го варто якомога мінімізувати його кількість. Надавайте перевагу золотій фользі та ніжним малюнкам. 

pinterest.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів подовжити свіжість манікюру

2018-12-07
Топ новини
Новини
Новини