Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Настя Каменських, Dan Balan і Катерина Кухар влаштують яскраве новорічне шоу

ніч суперхітів
Скоро відбудеться грандіозна «Ніч Суперхітів».

Уже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки великого концерту — «Ніч Суперхітів», який телеканал 1+1 покаже у новорічні свята. На одній сцені зберуться найзатребуваніші зірки українського шоу-бізнесу, які виконають свої найяскравіші хіти 2019 року.

Днями стало відомо, що новорічний настрій глядачам подарують також тренер «Голосу країни-9» Dan Balan, артист Макс Барських та NK. Учора вранці в «Сніданку з 1+1» NK презентувала свій супер-хіт Elefante, а в студії з'явився величезний слон та рожеві фламінго, додавши латиноамериканського колориту. Настя Каменських стала першою українською співачкою, яка потрапила до авторитетного музичного чарту Billboard і підкорила своєю творчістю Латинську Америку.

Фото: instagram/kamenskux

Нині суперхіт артистки лунає на хвилях радіо США, Канади та Мексики і розриває чарти, а вже 4 грудня у столичному Палаці «Україна» співача подарує Elefante на головному новорічному шоу країний – «Ніч Суперхітів».

«Це буде надзвичайне україно-латиноамериканське свято. У пісні я поєднала нашу ріднесеньку українську сопілку з латиноамериканськими ритмами і таким чином, з’явився стиль NK-українки. Ми дуже хотіли приїхати за океан і привезти свою культуру, показати, що у нас є класні народні інструменти», — розповідає співачка.

Також на глядачів чекають динамічні ритми від гурту «Время и Стекло», запалить сцену популярний гурт The Hardkiss, відомий український співак Сергій Бабкін наповнить зал романтичним настроєм, група DZIDZIO подарує багато сміху.

Прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов втілять на сцені новорічну балетну казку. Виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» — команда великих розважальних проектів «1+1 Продакшн» під керівництвом Володимира Завадюка, а режисерами-постановниками стануть Наталія Лисенкова, Наталія Ровененська і Марія Григоращенко, чия частина перфомансу для популярної американської артистки Pink викликала світовий фурор.

Побачити яскраве новорічні шоу «Ніч Cуперхітів» наживо, можна купивши квитки на концерт. Телеверсія буде показана в ефірі телеканалу 1+1 на новорічні свята.

Більше цікавого про українських зірок знайдеш за посиланнями: 

1. 

2. 

3. 

2019-11-23
Топ новини
Новини
Новини