Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Об’єкт бажання: 7 модних светрів на зиму 2019

светр мода стрілки
Кутаємось і залишаємось стильними!

Ніщо не зігріє у холодну пору краще, аніж затишний светр. На нашу думку, декілька стильних светрів повинні бути в гардеробі кожної жінки. Які ж моделі придбати цієї зими?

Надихнувшись модними трендами зими 2019, ми підготували для вас добірку із семи модних светрів, що допоможуть вам залишатися неперевершеними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів оновити гардероб без зайвих витрат

OVERSIZE

Речі oversize - на піку популярності вже декілька сезонів поспіль. Поєднувати об'ємні светри доречно як з джинсами або класичними брюками, так і з спідницями-міді або навіть сукнями, які одягають під низ. Зверніть увагу на те, що у тренді багатошаровість, тож носіть поверх светру жакет, пальто, куртку, пуховик тощо. 

@nakdfashion

@scandinavianfashions

КЛІТИНКА

В’язаний светр у клітинку можна назвати еталоном затишку. У цьому сезоні не важливо якою буде клітинка - широкою або ж дрібною. Обирайте найтрендовіші відтінки - яскравий червоний, класичний чорний, фіолетовий, оливковий, лимонний тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже не в моді: ТОП-5 антитрендів зими 2019

@liketoknow.it

ВИСОКИЙ КОМІР 

Светри з високими й широкими комірами мають не тільки модний вигляд, а й дарують тепло й затишок у холодну зимову пору. Носіть светри з високим коміром зі спокусливою спідницею-олівець або ж улюбленими джинсами. Радимо також створювати луки у стилі вестерн, до прикладу, - светр + шкіряні легінси + ковбойські чоботи + сумка з анімалістичним принтом. 

@scandinavianfashions

СВЕТР-СУКНЯ 

Така модель светру відобразить вашу жіночність й підкреслить індивідуальність. До того ж її можна прикрасити трендовим шкіряним поясом з оригінальною пряжкою. Носити светр-сукню можна як під легінси, так і з легкими спідницями або сарафанами. Не зайвою буде й тепла шуба зі штучного хутра й берет у французькому стилі. Залишилося тільки нафарбувати губи червоною помадою, чи не так? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші головні убори зими 2019

@katyaakosiv

ВКОРОЧЕНИЙ СВЕТР 

Вкорочені моделі в’язаних светрів створюють ідеальний модний дует зі шкіряними спідницями-міді. Додати шарму допоможе кокетливий капелюшок та сумка на ланцюжку у стилі Chanel.

@scandinavianfashions

@emilisindlev

З ДЕКОРОМ 

Куди ж узимку без светру з оленями? Або ж зимовими візерунками! І хоча інколи їх вважають антитрендами - светри з декором щороку видозмінюються й повертаються. Цієї зими у моді светри з ніжними сніжинками з вкрапленнями срібної нитки, светри у горох та космічний принт. 

@zoelaz

ОЖИВЛЯЮЧИЙ КОРАЛ 

Наймоднішим кольором зими 2019-го названо відтінок оживляючий корал. Пропонуємо придбати затишний кораловий светр, що тішитиме погляд й залишатиме вас у тренді. Придивіться модні варіанти, гортаючи галерею!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу на зиму 2019

2018-12-10
Топ новини
Новини
Новини