Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Полякова загорілася на сцені, а в Дзідзьо відірвалася борода: Невдачі українських зірок

Оля Полякова
Красиві й успішні також потрапляють в халепи.

Мабуть, у кожного траплялися конфузи, які не хочеться навіть згадувати. І в українських зірок також. Різниця лише в тому, що свідками їхніх невдач ставали тисячі людей. Час лікує, тож сьогодні красиві й успішні відверто розповідають про свої публічні фейли.

Оля Полякова ледь не «згоріла на роботі»

Обов’язковий елемент концертних образів Королеви ночі – ефектний головний убір. Втім, одного разу зірка перестаралася: вона вдягнула кокошник, на якому іскрилися справжні феєрверки. Під час виступу один із них підступно відвалився і впав співачці на рукав. Та Оля так «давала жару» на сцені, що навіть не помітила, як мало не згоріла.

Руслан Сенічкін став жертвою хижака в студії «Сніданку з 1+1»

Фото: Прес-служба 1+1

Кожний вправний ведучий не з чуток знає, що без імпровізацій в ефірі не обійтися. Та деколи експромти виходять з-під контролю. Так, кілька років тому до студії ранкового шоу завітав тхір, і Руслан Сенічкін вирішив із ним мило поспілкуватися. Певно, звір виявився інтровертом і чітко дав ведучому зрозуміти, що не налаштований на балачки – і вкусив його просто за вухо.

Олег Винник не втримав мікрофон на власному концерті

Фото: instagram/olegg.vynnyk

Коли тисячі жіночих очей закохано дивляться на одного чоловіка, у нього може й мову відняти. Але Олега Винника це не стосується: співак загартований любов’ю прихильниць і скромно сприймає свій статус. Та принаймні один казус у кар’єрі артиста все-таки був: він мав вставити мікрофон у стійку та, вочевидь, промахнувся. Артисту довелося продемонструвати свою спортивну форму і наздоганяти мікрофон, який тим часом котився собі вдалечінь.

У Дзідзьо на сцені відклеїлася борода

Фото: instagram/dzidzio

А от Дзідзьо мікрофон навпаки врятував від неприємностей. Як зізнався співак, колись його борода й вуса були накладними – і на одному виступі вони таки відвалилися. Мікрофоном артист «непомітно» притримував підступний вус, рятуючись від курйозу. А опісля вирішив: більше ніякої фальші, час відрощувати власну бороду.

Казус, що ледь не затьмарив золоту медаль Анни Різатдінової

Фото: instagram/anna_rizatdinova

2013 року красуня Анна Різатдінова представляла Україну на Чемпіонаті світу з художньої гімнастики, що відбувся в Києві. У запеклій боротьбі спортсменка виборола омріяну золоту медаль. Та на церемонії нагородження стався конфуз: звукорежисер переплутав і ввімкнув російський гімн замість українського. Він лунав декілька секунд, перш ніж помилку було виправлено. Та як зізналася гімнастка, цей випадок вразив публіку навіть більше, ніж її перемога.

Дивись відео і дізнайся ще більше історій про те, від чого ніяковіли українські знаменитості:

Цікаві зіркові добірки шукай за посиланнями:

1. Які образи засвітили зірки 1+1 на Українському тижні моди

2. Зіркові діти, які намагаються вийти з тіні своїх батьків

3. Українські зірки засвітили розкішні вишиванки у День Незалежності

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

2019-09-19
Топ новини
Новини
Новини