Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Тіна Кароль розсекретила, про який подарунок на день народження мріє її син

Тіна Кароль
Особливий день мама та син провели разом.

Син популярної української співачки Тіни Кароль сьогодні, 18 листопада, святкує свій день народження. Цього року Веніаміну виповнилося 11 років.

Попри насичений робочий графік, гастролі, щотижневі прямі ефіри на 1+1 і активну підготовку до гала-концертів «Різдвяна історія з Тіною Кароль», артистка намагається приділити максимум часу головному чоловікові в її житті – синові.

Провести цей важливий день артистка вирішила разом з Веніаміном і полетіла до нього в Лондон, де хлопець навчається. Заради цього Тіна вперше пропустила ефір шоу «Танці з зірками», а заміняла її в цей вечір ведуча програми «Світське життя» та шоу «Голос країни» Катерина Осадча.

Як розповіла Тіна Кароль, на свій день народження її син попросив цікавий і нестандартний подарунок.

«Веніамін мріє відвідати Національний музей історії України. Попросив мене зробити йому ось такий незвичайний подарунок на день народження. А ще він дуже хотів би приїхати з Лондона до Києва на шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль». На концерті будуть всі його улюблені суперзірки – MONATIK, «Время и Стекло», DZIDZIO, KHAYAT та інші. Маю велику надію, що все вийде і він буде зі мною і в залі, і за лаштунками, тому що «Різдвяна історія» – це, передусім, тепле сімейне свято про віру в диво і справжню казку», – поділилася артистка.

Нагадаємо, святкові гала-концерти «Різдвяна історія з Тіною Кароль» пройдуть 22 грудня о 16:00 та 20:00, а також 23 та 24 грудня о 20:00 в столичному «Палаці Спорту», а телеверсію шоу канал 1+1 покаже на різдвяні свята. Квитки на тепле родинне шоу можна придбати за посиланням.

Більше цікавих новин про Тіну Кароль читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

2019-11-18
Топ новини
Новини
Новини