Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Катерина Осадча на останньому місяці вагітності демонструє талію у яскравих купальниках

вагітна Осадча
Телеведуча Катерина Осадча опублікувала серію фотографій у купальниках і похвалилася літними пригодами.

Телеведуча Катерина Осадча при надії не сповільнює улюблений насичений темп життя. За два місяці літа, за словами Катерини, вона вже встигла чимало:

Інтенсивне літо. Здається, що за два місяці встигли охопити майже всі літні пригоди 😅 прискорювач всередині не дає спокою 😂 навіть ремонт майже закінчено. Польоти на море і не тільки, черешня, кавуни та кукурудза на сніданок обід і вечерю, багато зйомок і навіть відпустка :) але попереду цілий місяць літа, кавунів і водних процедур :)

До цього допису 37-річна Катерина додала фото у яскравому рожевому купальнику, який витончено підкреслює фігуру ведучої — Осадча та Юрій Горбунов чекають на другу дитину. У 2017 році у пари народився син, якого назвали Іваном.

вагітна осадча у купальнику фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗакривати смайликами обличчя дітей чи взагалі не публікувати: чому Юрій Горбунов та Катерина Осадча вирішили не показувати обличчя своїх дітей

Протягом всієї вагітності Катерина демонструє життєрадісний настрій та яскраві вбрання, які можуть стати взірцем того, як одягатися жінкам при надії. Якраві літні сукні та вишукані вечірні вбрання!

вагітна осадча фото

А нещодавно на "Вечорі прем'єр" Катерина приголомшила розкішним образом у білому з оздобленою лінією плечей — телеведуча сяяла, мов наречена.

вагітна осадча фото

Нещадавно Катерина Осадча потішила підписників серією фотографій у купальнику. За словами телеведучої, в неї тепер з'явилася нова звичка у позуванні — стати так, щоб проглядалася талія.

вагітна осадча фото

Також Катерина Осадча зізналася, що плавання цьогоріч для неї — просто порятунок:

Я завжди любила запливати за буйки:) а цьго року плавання — подвійний порятунок, і від спеки і від навантажень на спину.

2021-08-04
Топ новини
Новини
Новини