Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв поділився своїми дитячими спогадами про Руслану Писанку

Писанка
Про акторку та ведучу "Твій день" Руслана Писанку, життя якої обірвалося 19 липня, продовжують згадувати колеги, серед яких і Єгор Гордєєв.

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка після важкої хвороби пішла з життя 19 липня. Вона перебувала на той час у Німеччині, куди виїхала за підтримки Червоного хреста. Колеги Руслани Писанки, українські актори та телеведучі, продовжують згадувати про неї. Поділився своїми дитячими спогадами про Писанку і ведучий «Сніданку з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Ірина Ванникова розповіла про останню мрію Руслани Писанки

Єгор Гордєєв розповів, як і коли дізнався, що Руслана Писанка померла:

"Дізнався, що Руся пішла з життя одним з перших. Мені подзвонив її чоловік Ігор. До цього постійно були і з ним, і з Русею на зв’язку. Руслана Писанка – людина цілої епохи. Пишаюся, що наша команда запросила її у «Твій день» і Руся повернулася на велике телебачення. Знав, як їй це було важливо. І як це було важливо мільйонам глядачів, які нас дивилися".

Писанка

Про Руслану Писанку Гордєєв говорить:

"Руся – це людина-епоха. Коли входила в студію, одразу все наповнювала своєю енергією. Вона людина дуже жорстких оцінок, але при цьому неймовірно толерантна і глибока. Їй не треба було це виказувати і виводити на якісь маніфести. Дуже дисциплінована. Руся – людина великої доцільності. Вона чітко розуміла момент, чітко розуміла людей". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя Руслана Писанка: спогади колег та зірок про акторку та ведучу 1+1

Єгор Гордєєв пригадав, як колись ще був малим і до них у гості приходила вже на той час зірка Руслана Писанка:

"Пам’ятаю, як у дитинстві Руся приходила до мого дідуся і бабусі у гості, дружила з моїм дядьком. Була дуже вітальна людина. Вона легка ззовні і глибока зсередини. Тішуся, що був тісно знайомий з нею і близький останні роки".

Нагадаємо, від чоловіка Руслани Писанки Ігоря Ісакова стало відомо, де відбудеться перше прощання з Русланою Писанкою

Дивіться спогади про Руслану Писанку її колег з каналу 1+1, а також з театру та кіно:

2022-07-21
Топ новини
Новини
Новини