Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Весільна сукня онуки Грейс Келлі така чарівна, що від неї важко відвести погляд

Шарлотта Казірагі
Романтичний прованс!

Днями ЗМІ сколихнула новина про таємне вінчання внучки відомої княгині Монако Грейс Келлі — Шарлотти Казірагі та продюсера Дмитра Рассама, яке відбулося 29 червня. Про подію стало відомо після того, як наречена опублікувала декілька весільних світлин на своїй сторінці в Instagram.

Пишне весілля молодята відсвяткували ще на початку місяця, 1 червня, а от вінчальна церемонія стала сюрпризом для всіх, окрім, певно, найрідніших.

Для особливої події молодята обрали й особливе місце – невеличку каплицю абатства Сент-Марі-де-Пердон у Провансі, неподалік лавандових полів. Пара не була готова зустрічати несподіваних гостей, тож про місце проведення вінчання запрошені дізналися безпосередньо в день заходу.

Для вишуканої церемонії 32-річна Шарлотта обрала білу напрочуд роматичну та ніжну сукню з незвичайними аплікаціями та басками від Giambattista Valli. Доповнила образ наречена вельоном і лаконічними прикрасами з діамантами.

На нареченому – стильний світлий костюм і класична блакитна сорочка. Яскравим акцентом його образу стала гірчична краватка.

Фото:@charlottexcasiraghi

Нагадаємо також про попередні весільні образи Шарлотти Казірагі. Для весільної церемонії наречена вподобала одразу дві сукні. Першою стало сміливе міні від Saint Laurent, а вже під вечір Шарлотта вбрала традиційну білу сукню від Chanel Couture.

Фото:@charlottexcasiraghi

Також зазначимо, що пара виховує сина Бальтазара. Хлопчик з'явився на світ у листопаді 2018 року.

У якій сукні виходити заміж у цьому сезоні – радить модний фешн-стиліст «Сніданку з 1+1» Андре Тан:

Читай також матеріали про інші весільні церемонії на нашому сайті:

1. Чотири розкішні сукні: Якими були весільні вбрання Аліни Гросу

2. Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

3. Вінчання Дмитра Комарова й Олександри Кучеренко — трепетне фото

4. Донька Арнольда Шварценеггера вийшла заміж за відомого голлівудського красеня

2019-07-04
Топ новини
Новини
Новини