Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

"Війна знімає маски", — ведучий 1+1 Дмитро Комаров розповів, чому він зник з соцмереж

Комаров
Дмитро Комаров пояснив, чому рідше з'являється у соцмережах.

Від початку війни ведучий "Світу навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров почав набагато рідше користуватися соціальними мережами. Сьогодні він пояснив, чому він знизив свою соціальну активність та рідше публікує дописи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ось так виглядає "захист населення Донбасу": гинуть мирні люди", — Дмитро Комаров показав знищений російською армією Лисичанськ й поспілкувався з мирним населенням міста

Як розповідає Дмитро Комаров, він не збирався писати цей допис. Проте дорогою на зустріч його запитали, чи все з ним добре:

Тебе не було давно в соцмережах", – це запитання, скажу м'яко, мене дістало. Помер, убили й таке інше. (...) А як часто я маю писати? І чи повинен взагалі? Хто це визначає? 

За словами Комарова, соцмережі – це віртуальний, вигаданий світ, який зараз не в його пріоритеті:

Війна знімає маски. І навіть у соцмережах видно, хто справжній, а хто намагається бути таким, яким не є. У мене є життя, в якому чіткі пріоритети. І соцмережі там не в першій і навіть не в другій десятці. Це інструмент журналіста для спілкування з аудиторією, коли є потреба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вбивають останніх ветеранів Другої Світової, які подумати не могли, що застануть це пекло у своєму житті ще раз", – ведучий 1+1 Дмитро Комаров про звірства російської армії

Дмитро зазначає, що у нього є більш важливі справи, аніж писати черговий допис. Проте для того, аби підписники перестали хвилюватися, виклав сьогоднішнє фото:

"Працюю. Сьогодні у піджаку. Вчора у камуфляжі. А завтра буде завтра". – додав Комаров.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Втім, Дмитро Комаров погоджується з тим, що соцмережі можуть рятувати у важкі часи. Люди, які дійсно хочуть допомогти, збирають там кошти та інші необхідні речі, а також працюють на інформаційному фронті.

2022-05-27
Топ новини
Новини
Новини