Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Ользі Сумській 55: у свій День народження акторка розповіла про цікаві ролі, дизайнерський досвід та відродження українського кіно

Актрисі Ользі Сумській сьогодні виповнилося 55 років. Свій святковий день вона розпочала в студії «Сніданку. Вихідний».

Акторка, народна артистка України Ольга Сумська сьогодні відзначає День народження ­– їй виповнилося 55 років. У цей святковий день вона завітала до шоу «Сніданок. Вихідний».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ольга Сумська відверто про свій вік: чи робила пластичні операції та чи втратила ролі з роками

Ольга Сумська сказала:

Я тішуся, що починаю святкувати свій День народження на улюбленому каналі. Ввечері ж я граю у виставі «Сублімація любові». Не можу сидіти у свій День народження без роботи, це вже традиція – грати в цей день у виставі.

Ольга подякувала своїй мамі за натхненне, яскраве життя, яке їй забезпечили з дитинства.

Окрім акторської кар’єри Ольга Сумська розвиває себе у якості дизайнера. Вона створює сукні на основі полотен з квітами легендарної української художниці Катерини Білокур. Нову колекцію, яка називається «Рідна», Ольга Сумська представила сьогодні у студії «Сніданку. Вихідний». Це вишукані шовкові довгі сукні з квітковими мотивами. У сукні зі своєї колекції завітала і сама народна артистка. Вона розповідає:

Коли я побачила ці квіти на полотнах нашої легендарної Катерини Білокур, я зрозуміла, що мушу втілити їх на сукнях. Ці принти народилися в моїй душі. Обов’язково завітайте до Музею декоративного мистецтва на території «Києво-Печерської Лаври» та насолодіться оригіналами картин Катерини Білокур.

У ще одній сукні зі своє колекції Ольга Сумська відвідала і Одеський кінофестиваль. Компанію їй склала молодша донька Ганна, яка наразі вже є студенткою театрального вишу, продовжувачкою акторської династії.

Ольга Сумська День народження

Ольга Сумська говорить:

Хочу побажати справжнього розквіту і ренесансу українському кіно. Сьогодні українські фільми на часі: ми знімаємо українською мовою, повертаємося до наших витоків. І це прекрасно.

Подякувала Ольга Сумська за любов і підтримку і своєму чоловікові, актору Віталію Борисюку, з яким цього року вона відзначила срібну річницю весілля – 25 років подружнього життя.

ФОТО: Instagram/olgasumska

2021-08-22
Топ новини
Новини
Новини