Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Ольга Сумська поділилася спогадами про Руслану Писанку та розповіла, як особисто була причетна до її історії кохання

Руслана Писанка Ольга Сумська
Актриса Ольга Сумська розповіла про свою причетність до історії кохання Руслани Писанки і Ігоря Ісакова.

Актриса театру і кіно, ведуча «Твій день» на 1+1 Руслана Писанка пішла з життя 19 липня. Її смерть стала справжнім шоком для всіх її друзів і колег, адже свою хворобу Руслана приховувала від усіх. Сьогодні у студії "Сніданку з 1+1" подруга Писанки, акторка Ольга Сумська розповіла цікаву історію з особистого життя Руслани та її чоловіка Ігоря Ісакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Руслани Писанки зробив благородний вчинок в пам’ять про дружину: подробиці

Руслана Писанка та Ольга Сумська дружили багато років: разом грали у театрі, брали участь у телевізійних шоу. Зі спектаклем "Декамерон" Сумська та Писанка об'їхали всю Україну. Саме під час однієї з таких поїздок сталася подія, про яку сьогодні Ольга Сумська розповіла у студії "Сніданку з 1+1", згадуючи про подругу:

"Ми мали їхати на гастролі до Сум. Я розповіла Руслані, що приблизно в 60 км від Сум, у місті Кролевець, є знаменита яблуня кохання, якій вже понад 250 років. Це унікальне дерево, куди їдуть, щоб попросити зустріти своє кохання. Руслана на той час була сама і мріяла зустріти свою половинку, тож захотіла поїхати до яблуні. Вона обіймала дерево мабуть годину, це було так зворушливо. А через 2 місяці зустріла Ігоря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати», – у «Сніданку з 1+1» поділилися спогадами про Руслану Писанку

Колеги та друзі Руслани Писанки кажуть, що Ігор став для неї справжньою підтримкою, надійним і люблячим партнером. Сьогодні, вперше після смерті дружини, він у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" прокоментував її хворобу і поділився спогадами про дружину, про їхнє перше побачення. Раніше Ігор Ісаков повідомив, що Руслану Писанку забрав рак. Померла акторка в Німеччині, де після початку війни знаходилася на лікуванні. Вже в понеділок Ігор Ісаков обіцяє повідомити подробиці прощання з народною улюбленицею. Раніше він писав, що спочатку прощання відбудеться в Німеччині, а вже потім, коли вдасться вирішити всі питання з документами, тіло покійної Руслани Писанки доставлять до рідного Києва. Детальніше про це дивіться у відео:

2022-07-23
Топ новини
Новини
Новини