Євро 2016: рецепти для домашньої футбольної вечіркиСправжні вболівальники Євро 2016 не лише дивляться усі матчі, а й переймають культуру Франції – країни, яка стала епіцентром футбольних подій цього літа.
Шеф-кухар одного з київських ресторанів Сергій Пожар розповів у програмі Сніданок з 1+1, як приготувати смачний та вишуканий французький салат із сезонних овочів і сиру.
ІНГРЕДІЄНТИ
Кисломолочний сир (10% жирності) – 350 г.
Малина – 100 г.
Яблуко – 1шт.
Лимон – 1шт.
Рукола – 2-4 листочки.
Редиска – 4 шт.
Паростки соняшника і цибулі
Оливкова олія – 2 ст.л.
Рецепт від Руслана Сенічкіна: запечені фаршировані овочіПРИГОТУВАННЯ
1. Розім’яти сир. Додати оливкову олію.
2. Дрібно порізати редиску і руколу. Викласти в окрему миску.
3. Почистити яблуко. Дрібно порізати.
4. Додати яблуко до овочів. Додати оливкову олію.
5. Додати до яблучно-овочевої суміші сіль, цукор і лимонний сік.
6. Перемішати кожну суміш окремо.
7. Викласти сир на тарілку. Зверху викласти яблучно-овочеву суміш.
8. Прикрасити шматочками лимону, малиною, паростками соняшника і цибулі.