В ранковому проєкті "Сніданок з 1+1", який виходить щодня на 1+1 Україна з 07:00 до 11:00, продовжується тиждень поїдання яєць після Великодня. Ведучий Єгор Гордєєв поділився рецептом салату з тунцем та яйцями. Він смачний та легкий у приготуванні, містить мінімум калорій і максимум білка!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 українських традиційних солодких смаколиків, про які ви могли не знати
Свіжий салат із тунцем та яйцями: рецепт
Інгредієнти:
- Лист салату - 1 пучок
- Огірок - 2 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Консервований тунець - 1 банка
- Олія - 2 ст. л.
- Сік лимона - 2 ст. л.
- Соєвий соус - 1 ч. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт ідеальної паски від Валентини Хамайко: вийде в усіх
Рецепт салату з тунцем та яйцями
1. Нарізати огірок та помідори. Нарвати руками листя салату, нарізати яйця та додати до інгрідієнтів.
2. Висипати в салат тунець.
3. До соєвого соусу додати сік лимона та олію. Змішати та заправити салат.