Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Сніданок з 1+1 запускає ток-шоу та запрошує глядачів стати учасниками програми

Євген Клопотенко та Олександр Попов
Кожен охочий може потрапити на ефір, заповнивши форму на сайті.

Вперше на українському телебаченні учасником ранкового шоу може стати кожен бажаючий – «Сніданок з 1+1» відкриває двері для своїх глядачів. Відтепер раз на тиждень популярна ранкова програма буде проходити в форматі ток-шоу. Перший випуск в новому форматі відбудеться вже завтра, 14 лютого, в День всіх закоханих. Про це команда проекту розповіла на презентації нового сезону ранкового шоу, гості якої стали першими учасниками ток-шоу в рамках «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір здійснили мрію постійної глядачки Сніданку з 1+1

«Ми давно взяли курс на зближення з нашими глядачами, з якими активно спілкуємося в соціальних мережах: там ми дізнаємося їхні історії, читаємо запитання від них і прислухаємося до побажань. Також ми постійно ведемо стріми з-за лаштунків шоу, але тепер ми вирішили зробити ще один крок на зустріч глядачеві. У цьому сезоні щочетверга ми будемо відкривати двері студії, щоб глядачі могли познайомитися з ведучими, розповісти свої історії, задати питання нашим гостям та експертам, зробити сюрприз своїм рідним, побачити телевізійну кухню зсередини. Зайняти одне з 20 крісел в студії «Сніданку», може практично будь-хто, і таким чином, стати повноцінним учасником програми», - розповіла під час презентації директор департаменту ранкового мовлення каналу «1+1» Юлія Жмакіна.

Щоб стати одним з 20 щасливчиків і потрапити в студію «Сніданку з 1+1», потрібно заповнити анкету на сайті каналу 1+1. Гостьовий редактор програми ознайомиться з кожної заявкою і зв'яжеться з учасниками, щоб підтвердити можливість участі в прямому ефірі.

На презентації нового сезону «Сніданку з 1+1» в затишній домашній атмосфері гостей вітали всі зіркові ведучі, які здивували гостей своєю появою: Руслан Сенечкін ввіз Людмилу Барбір в студію на візку з супермаркету, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс зайшли в студію з дитячою коляскою, а Валентина Хамайко принесла на руках свого двомісячного синочка Андрія, який мило спав протягом всього заходу. В цей час на кухні вже почали готувати частування для гостей Олександр Попов та експерт «Сніданку з 1+1», бренд-шеф Євген Клопотенко, який розповів, що незабаром збирається видати свою книгу.

Також в гості зайшли постійні експерти «Сніданку з 1+1» фітнес-тренер Ксенія Литвинова та лікар-дієтолог Наталія Самойленко, які в новому сезоні дадуть шанс кожній глядачці повторити успіх ведучої Нелі Шовкопляс та повернутися в форму до літа. Відразу під час презентації вони поділилися кількома досить простими секретами. Наприклад, Наталя розповіла, що сніданок - один з найважливіших прийомів їжі. Як показує статистика - прийом їжі вранці знижує ризик ожиріння у дітей на 30%. А Ксенія порадила перетворювати тренування в задоволення - зараз в ефірі «Сніданку» якраз виходити серія сюжетів з легкими танцювальними вправами.

У центрі уваги протягом усього сніданку в студії ранкового шоу була маленька Єфросинія, ведуча рубрики «Фросіна Погода», яка виходить щоп’ятниці в «Сніданку з 1+1». П'ятирічна дівчинка зачарувала всіх присутніх своєю безпосередністю та артистизмом. Фрося не тільки розповіла про свою любов до роботи в кадрі, а й навіть продемонструвала декілька акробатичних піруетів.

Крім того, під час презентації ведучий «Сніданку з 1+1» і народний улюбленець Руслан Сенічкін представив нового кулінара на кухні ранкового шоу - Севастяна Фаґе, українця з французьким корінням. Хлопчику всього 12, але він вже точно знає, що хоче пов'язати своє життя з кулінарією і вважає її своїм життєвим покликанням. Севастян підкорив усіх гостей презентації традиційним французьким десертом - макарунами. Разом з ще однією маленькою ведучою Євою, яка буде відповідати за здорове харчування на дитячій кухні, Сева стане ведучим рубрики «Правила Сніданку. Діти», яка виходитиме два рази на тиждень – по вівторках та четвергах.

Слідкуйте за новинками в ефірі «Сніданку з 1+1» в будні з 6:30 та у вихідні з 8:00 ранку.

Нагадаємо, «Сніданок з 1+1» вже не перший рік поспіль є найпопулярнішим ранковим шоу на українському телебаченні і впевнене лідирує в слоті свого виходу, випереджаючи своїх конкурентів за часткою аудиторії. У 2018 року програма підтвердила свою першість і показала рекордні результати телеперегляду. Так, за результатами 2018 року середня частка «Сніданку з 1+1» за цільовою аудиторією 18-54 (Україна) склала 13.5% - це найвищий показник програми за останні 10 років. А по аудиторії 18-54 (50К +) частка склала 13.2% - такий показник є рекордним для частки програми з 2006 року. У 2018 році «Сніданок» реалізував ряд знакових проектів, серед яких перший документально-музичний фільм - «З днем народження, Чувак», приуроченому до 50-річчя Кузьми. Також «Сніданок» відкрив нову студію під відкритим небом, і тепер в теплу пору року ведучі приймають гостей на затишній терасі. Протягом року до нас приходили найбільш авторитетні гості, серед яких популярні українські зірки, міністри, політики та легендарний робот Софія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко зворушила ніжними світлинами свого немовля

2019-02-14
Топ новини
Новини
Новини