Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Якби не Мішина, Дорофєєва й Andrade: З ким танцював би Женя Кот

Женя Кот, Танці з зірками
Оце так несподіванка!

Третій сезон оновлених «Танців з зірками» закінчився перемогою найсексуальнішої пари проекту Ксенії Мішиної та Жені Кота. Зірковий танцівник уже намагався здобути перемогу в попередніх сезонах шоу. Цього разу йому нарешті вдалося довести свою партнерку до перемоги. Глядачі вважали їх ідеальною парою та навіть приписували роман. А нещодавно хореограф зізнався, що таки

Виявляється, спочатку Кот не мав танцювати з Мішиною. Про це він розповів в інтерв'ю програмі «Слава+». Так, танцівник обрав собі іншу партнерку, імені якої вирішив не називати. Трохи пізніше Женя зрозумів, що дівчина йому не підходить, і змінив зірку. Схоже, танцівник відчув, що саме з Ксенією може перемогти.

Фото: instagram/misha.k.ua

В інтерв'ю Кот також порівняв трьох своїх партнерок: співачок Надю Дорофєєву, Michelle Andrade та акторку Ксенію Мішину. Він запевнив, що усі вони абсолютно різні. Якщо у перших двох був танцювальний досвід, виступи на сцені, то Мішина ніколи не танцювала і навіть по-іншому реагувала на камеру. 

Також Женя зізнався, з ким би став у пару, окрім своїх партнерок. Так, у першому сезоні оновленого проекту він без вагань обрав би легенду шоу, співачку Наталію Могилевську. До слова, їм таки випадала нагода станцювати разом в одному з ефірів. Тоді ходили чутки, що артистка керує своїми патнерами, але Кот цього не відчув: 

Я прийшов, «взяв» її, вона розтанула переді мною, і все було добре.

Пригадай цей запальний виступ і ти:

Щодо другого сезону шоу, то танцівник не міг зробити вибір. Зрештою, зупинився на телеведучій Марії Єфросиніній. Але одразу зауважив, що їм було б незручно разом через зріст. Цікаво, що із третього сезону Женя обрав би у партнерки олімпійську призерку Анну Різатдінову, яка також дійшла до фіналу шоу. Але такий вибір зробив тільки через те, що вона досягла успіху на паркеті. Спочатку, коли йому запропонували танцювати з гімнасткою, Кот відмовився. 

Справді, цікаво, із ким у Жені склався б чудовий дует.

Хто став би найкращою парою для Кота?
Обирай цікавий тандем!
Наталія Могилевська
Наталія Могилевська
1636
Марія Єфросиніна
Марія Єфросиніна
676
Анна Різатдінова
Анна Різатдінова
1527

Що ж, Жені немає причин скаржитися. І Дорофєєва, і Андраде, і Мішина були чудовими партнерками. Пригадай, якими були їхні найкращі виступи: 

Дізнавайся більше про зіркового хореографа:

1. 

2. 

3. 

 

Танці з зірками
Повні епізоди
2019-12-06
Топ новини
Новини
Новини