Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Другий мільйон гривень зібрано у благодійному проєкті "Твоя мрія": лікарі дякують за неймовірну підтримку

Твоя мрія
Благодійний проект "Твого дня" перетнув позначку у 2 мільйони гривень. Йдемо до 3 млн і більше. Зібрані кошти підуть до нового відділення легендарної лікарні Амосова.

Червона машинка благодійного проєкту "Твого дня" вже їздила в Національний інститут серцево-судинної хірургії імені Амосова, аби передати обладнання для нового відділення акушерської кардіології. Тепер до студії "Твого дня" завітали лікарі-інтерни, які вражені масштабами підтримки та дякують глядачам за небайдужість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабкін, Wellboy, Федишин, Kazka, Шоптенко та Горбачова підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»

В межах благодійної ініціативи «Твоя мрія» вже вдалося зібрати два мільйони гривень. За перший мільйон придбали два німецьких реанімаційних бокси для немовлят Lifetherm, один із закуплених вже підтримав життя маленької Аріани. 

Лайфтерм твоя мрія

Сьогодні вдячні лікарі та лікарі-інтерни з Інституту ім. Амосова завітали до студії програми «Твій день» аби подякувати усім українцям, які долучилися до благодійної справи. У прямому ефірі біля червоної машинки, яка є благодійним подарунком в проєкті "Твоя мрія— Твій день", лікарі зворушено ділилися враженнями від небайдужості українців.


твій день лікарі 

Першою звернулася Манзюк Владислава Василівна, лікар-інтерн кардіолог з відділення хірургічного лікування ішемічної хвороби серця:

Я хочу звернутися від імені матусь і діток, від імені Інституту Амосова і всіх колег, які стоять поряд. Глядачі, всі ті небайдужі люди, які приклали частинку своєї душі і частинку свого добра в наш благодійний проєкт, в майбутнє. Чому в майбутнє? Саме ми, своїми власними зусиллями його створюємо для цих матусь і для цих дітей. Кожного дня команді кардіохірургів, акушерів боряться, вони рятують і вони лікують великі і маленькі серця.

Зворушена Владислава дякувала зі сльозами на очах, адже маючи добові чергування у ковідному відділенні, добре знає, наскільки життєво важливою є така допомога: 

Ми дуже дякуємо Вам за це. Ми дякуємо за Вашу підтримку за Вашу любов, за Вашу турботу. Це – найцінніше, що ми можемо отримати у цей такий складний час ковідної пандемії. Також пам’ятайте, що кожен ваш маленький благодійний внесок – це ніби новий удар серця. Ми хочемо, щоб ваші серця завжди бились і ніколи не зупинялися.

твоя мрія лікарі

Також лікарі розповіли про вже отримане обладнання в рамках благодійного проєкту "Твоя мрія":

Ми вже отримали надзвичайно сучасне і високотехнологічне обладнання, яке надзвичайно допомагає зберегти життя немовлятам, які мають вроджені вади серця. Це надзвичайна підтримка від Вас. Ми запрошуємо Вас не боятися  і народжувати у нас.

На другий мільйон планується придбання апарату штучної вентиляції легенів CPAP. Він особливо необхідний пацієнтам із серцевими паталогіями. Вони найбільш вразливі до легеневих ускладнень після операції. У цьому апараті кисень може подаватись автономно. Також потрібен аспіратор для операційної та реанімації. Лампу для терапії новонароджених та білірубіномерт для підтримки роботи маленької печінки.

твоя мрія лікаріФото: директор Інституту Василь Лазоришинець та головний лікар Сергій Сіромаха

Наприкінці включення лікарі разом із ведучим Владом Ямою станцювали танець з Тіктоку в підтримку благодійної акції. Підписуйтеся на сторінку "Твоя мрія" у соцмережі за посиланням.

Твоя мрія Твій день

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіктокери підтримали благодійну ініціативу «Твоя мрія»: танцюй, рятуй серця та долучайся до розіграшу машини

Нагадаємо, що телеведучі Руслана Писанка, Влад Яма, Тімур Мірошниченко, Ірина Ванникова, Володимир Рабчун, Стася Ровінська у новому телесезоні вирішили об'єднати всіх бажаючих навколо благодійної справи для всієї країни. У прямому ефірі «Твій день» вони презентували маленьку червону машину як великий благодійний подарунок. За опитуваннями, це була мрія багатьох глядачів 1+1. Італійську автівку зі скляним дахом має шанс отримати той, хто зробить благодійний внесок на придбання необхідного обладнання в нове відділення акушерської кардіології для Інституту Амосова на сайті mriya.1plus1.ua

сіромаха твоя мріяФото: директор Інституту Василь Лазоришинець

В межах благодійної ініціативи «Твоя мрія» вже вдалося зібрати два мільйони гривень і стартував третій мільйон. Благодійна справа триває до 15 грудня включно. Вже за перший тиждень було зібрано 1 мільйон 25 тисяч гривень. За благодійні кошти придбали два німецькі реанімаційні бокси для немовлят Lifetherm, та дві спеціальні медичні тумби. «Твоя мрія» може зібрати ще багато важливих гривень на допомогу відділенню «акушерської кардіології» в Інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова. Лікарям для порятунку життів потрібні: СРАР-апарати аби новонароджені могли дихати на повні легені, шафу для стерилізації медичних інструментів, гінекологічне устаткування, хірургічний аспіратор для безпечних операцій та реанімації, ультрафіолетову лампу, сучасні ліжка та меблі для палат, а також навчальну лабораторію із симуляційним обладнанням та інше. 

Детально з умовами участі у благодійній ініціативі "Твоя мрія" можна ознайомитися в цьому відео:

Лікарі на фото: 

Манзюк Владислава Василівна, лікар-інтерн кардіолог відділення хірургічного лікування ішемічної хвороби серця
Андрусенко Діана Олегівна, лікар-інтерн кардіолог відділення хірургічного лікування ішемічної хвороби серця 
Березіна Ксенія Миколаївна, лікар-інтерн кардіолог віділення хірургічного лікування патології аорти
Осадча Каріна Петрівна, лікар-інтерн кардіолог віділення хірургічного лікування патології міокарду та механічної підтримки серця та легень
Красильнікова Вікторія Олексіївна, лікарн-інтерн анестезіолог відділення анестезіології та екстракорпоральних методів лікування
Григорчук Олександр Михайлович, лікар-інтерн анестезіолог відділення анестезіології та екстракорпоральних методів лікування
Килимниченко Марина Олександрівна, лікар-інтерн хірург відділення лікування аритмій з рентгенопераційною

2021-11-13
Топ новини
Новини
Новини