Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Дякую татові: Настя Каменських поділилася зворушливими спогадами про батька та розказала про своє миле прізвисько (відео)

Настя Каменських розказала за що вдячна своєму татові
Настя Каменських поділилась зворушливими спогадами про свого батька та розказала, за що вона йому безмежно вдячна.

Нещодавно Настя Каменських виставила на своїй сторінці в інстаграм фото з мамами та написала, що сім'я для неї завжди стоїть на першому місці. Таку істину співачка засвоїла ще від свого тата Олексія, якого не стало на початку 2021 року. Програмі ЖВЛ Настя Каменських розказала про своє дитинство та поділилася тим, за що безмежно вдячна своєму татові.  

Настю Каменських вважають найсексуальнішою співачкою країни, її пісні долетіли аж до Латинської Америки, але мало хто знає, що вдома її називать «суслик». Таке миле прізвисько Насті Каменських дав її татусь Олексій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар у річницю весілля зізналася чоловікові в коханні: «Люблю тебе за те, що поруч з тобою я відчуваю себе дівчинкою»

В дитинстві Настя Каменських відвідувала багато творчих гуртків, а її батько, професійний музикант, не тільки давав поради, а й весь час був разом. 

Він мене зустрічав кожен день з балету та з занять по вокалу. Він чекав мене багато-багато часу та дуже любив. 

Для татуся Настя залишалася «його маленькою дівчинкою» навіть тоді, коли вже стала дорослою. Він і спілкувався з нею відповідно. Їх спілкування неможливо уявити без піджартовувань і сюрпризів. Стосунки з татусем NK навіть оспівала в одній зі своїх пісень «Тато вам не мама». 

Я дуже люблю свою маму, але з татом можна зробити те, що не зробиш з мамою. Він був мені другом, а не тільки татом.

Настя Каменських розказала про свого татуся

Між Настею та татом ніколи не було ані сварок, ані секретів. Одне для одного вони були мов відкрита книга. Вони ділилися одне з одним і радощами, і печалями. Не соромилася відома співачка питати поради у батька навіть в інтимних питаннях. Настя зізнається, що саме татові поради допомогли їй зрозуміти, що Потап той самий єдиний чоловік в її житті.

Настя Каменських поділилася спогадами про свого тата

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тато року 2021»: Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду, а Марічка Падалко зі Святославом Гринчуком разом з’явились на івенті

За що Маша Єфросініна вдачна своїй мамі — дивіться у відео сюжеті:

2021-11-26
Топ новини
Новини
Новини