Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Дмитро Каднай проти хейтерів: «Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія»

Фронтмен гурту KADNAY, учасник шоу «Танці з зірками» Дмитро Каднай відповів на коментарі хейтерів у випуску «ЖВЛ».

Фронтмен гурту KADNAY, учасник шоу «Танці з зірками» Дмитро Каднай у рубриці «Хейтери атакують» шоу «ЖВЛ» дав відповіді на гострі коментарі користувачів соцмереж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасть на паркеті: головний претендент на звання секс-символу цього сезону "Танців з зірками"

Так, на закид про те, що у його піснях погано зрозумілі слова через дикцію музиканта, Дмитро відповів: «Мені завжди казали, що в мене млявий рот, я працюю над цим».

КаднайФОТО: Instagram/k.a.d.n.a.y

На коментар, що в нього дуже дивні сценічні образи, Каднай сказав: «Погоджуюся, дивні. Мій улюблений образ – у спідниці, я першим в українському шоу-бізнесі  одягнув спідницю. В ній так зручно, повно простору і свободи».

На запитання хейтера «Чому в «Танці з зірками» кличуть лише зірок, які вже погасли?», Дмитро Каднай відповів: «Я думаю, що я не зірка, яка погасла, бо я ще тільки розпалююся. І я ще засяю на повну».

Каднай Танці

Дісталося Дмитрові і за вуса, його навіть порівняли з Павлом Зібровим. На що музикант відповів: «Не погоджуся, у Зіброва вуса більш круті: пишні, розкішні. Зате в мене вони не пофарбовані».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передав "вусату" естафету: яку пораду Павло Зібров дав Дімі Каднаю для перемоги на шоу "Танці з зірками"

Зараз учасника «Танців з зірками» часто хейтять за те, що він занадто худий, йому не вистачає м’язів. На що Каднай говорить:

Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія.

Саме за пластичність Дмитра Кадная називають одним з найбільш сильних учасників цього сезону «Танців з зірками». Після першого ефіру він закріпився на 1-й позиції за оцінками суддів. Дивіться танець Дмитра Каднай та Аліни Лі у 1-му ефірі «Танців з зірками»:

Прем’єра «Танців з зірками» відбулася 5 вересня. Дивіться шоу щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри та репетиції можна придбати, натиснувши на зображення:

Танці квитки

Дивіться, як ведучі "ЖВЛ" Богдан Юсипчук і Віра Кекелія розповідають, чим дивуватиме новий сезон шоу:

2021-09-07
Топ новини
Новини
Новини