Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Ведуча «ЖВЛ» Віра Кекелія та Роман Дуда розкрили стать майбутньої дитини (ексклюзивно у «Сніданку з 1+1»)

Віра Кекелія з родиною
Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1» доєдналась сімейна пара – ведуча проєкту «ЖВЛ», зірка «Жіночого Кварталу» та співачка Віра Кекелія разом із чоловіком, музикантом Романом Дудою.

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні, долучати спеціалістів різних галузей та розповідати історії земляків, яким вдалось врятуватись від бойових дій.

Ексклюзивно до «Сніданку з 1+1»  доєдналась сімейна пара – ведуча проєкту «ЖВЛ», зірка «Жіночого Кварталу» та співачка Віра Кекелія разом із чоловіком, музикантом Романом Дудою. Днями Віра ошелешила глядачів звісткою про другу вагітність.

Кекелія Віра ЖВЛ

Сімейна пара вже виховує сина Івана, який з’явився на світ у 2020 році.  Про те, що у них буде друга дитина, вони дізналися до повномасштабного вторгнення, проте в той період вже багато про це говорили. Ведуча зізналась: до кінця не вірила, що це станеться, а ось Роман відчував можливі події, які зараз відбуваються в Україні.

«Він мені заздалегідь сказав: «Віра, це відбудеться». Я не вірила, що у сучасному світі може відбуватись такий жах. Але найголовніше та найцінніше для мене зараз це нове життя і авжеж мене нічого не може злякати, аби це нове життя з’явилось на світ. Війна застала нас у Києві, ми виїхали на захід України. І в мене більше був страх дороги, те, що я при надії, а багато часу треба провести у машині, не знаючи, що на нас чекає», — поділилась Кекелія.

Кекелія Віра ЖВЛ

На питання ведучих, чи знає подружжя стать майбутньої дитини, Роман настояв на тому, аби родина привідкрила завісу. Ексклюзивну у «Сніданку з 1+1» сімейна пара зізналась, що чекає на хлопчика, який, за прогнозом лікарів, з’явиться на світ у серпні.

Щодо імені майбутнього сина, то поки молода родина обирає імена, але визначатися не поспішає.

«Ні, ім’я ще не обрали. Ми домовились, як і з Іваном – ми побачимо дитину і тоді назвемо. Маємо на думці декілька імен, проте оберемо, коли вже побачимо та познайомимось», — прокоментувало подружжя.

Віра Кекелія чоловік

Нагадаємо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились на вокальному шоу «Голос країни», де разом були учасниками команди Сергія Бабкіна. 17 жовтня 2017 року пара одружилась.

На час війни проєкт «ЖВЛ» поступився місцем в ефірі загальнонаціональному інформаційному марафон. Однак, редакція проекту продовжує працювати. Дивіться ексклюзивні інтерв’ю із відомими особистостями про те, як вони переживають війнув Україні і що роблять для перемоги на офіційному YouTube-каналі «ЖВЛ».

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

2022-05-10
Топ новини
Новини
Новини