Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Зірки відверто розповіли про свої комплекси (NK, Даша Астафьєва, Маша Єфросініна та DOROFEEVA)

комплекси
Чого соромляться найгарніші люди українського шоу-бізнесу?

В кожної людини є свої комплекси, та зірки не виключення. Навіть ті, кого називали секс-символами України в якийсь момент свого життя не були впевненими в собі. Що не подобалося зірками українського шоу-бізнесу дізналися ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко розповіла, як познайомилася з чоловіком Арсеном Мірзояном

1. Співачку NK не раз визнавали секс-символом. У це важко повірити, проте ця палка брюнетка має свої комплекси: у Насті Каменських була зайва вага, до якої призвели постійні гастролі, стреси та неправильне харчування. Але пізніше вона взяла волю в кулак та схудла до бажаної ваги. Проте нещодавно в одному з інтерв'ю співачка дізналася, що попри постійну роботу над собою, комплекси щодо власного тіла залишилися. Вона не приховує, що й досі перебуває в процесі прийняття себе, а стрес, який вона пережила після втрати батька на початку 2021-го, припинила заїдати лише півроку тому.

2. Ведуча Маша Єфросініна, попри те, що має струнку статуру та яскраву зовнішність, все ще бориться з комплексами: їй не подобаються власні коліна, передпліччя та живіт. На початку кар'єри вона мала понад 20 зайвих кілограмів та страждала від комплексів. Вага зменшилася, а комплекси залишилися. Хоч зірка й правильно харчується й займається спортом, робота над прийняттям себе теж триває. А щоб остаточно розірвати коло комплексів, стала обличчям бренду білизни та вперше в рекламній кампанії позувала майже оголеною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Каднай проти хейтерів: «Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія»

3. Із самого дитинства мала купу комплексів і співачка Даша Астафьєва. Вона називала себе гидким каченям, комплексувала спочатку через худорлявість, а потім навпаки: через схильність до повноти. Зараз вона модель, яка прикрашала неодноразово обкладинки журналів. Проте нелюбов до власної зовнішності переслідує Дашу й дотепер: вона ніколи не носила шорти. Зізнається: зйомки в стилі ню стали своєрідною боротьбою з комплексами, однак тільки кілька років тому їй вдалося прийняти себе та вікові зміни в своєму тілі.

4. Комплексувала все життя через худорлявіть й інша красуня, співачка Надя Дорофєєва. DOROFEEVA якраз одна з тих небагатьох, хто завжди мріяв трохи наїсти кілограмів: змалечку дівчина була худенькою та неабияк цим переймалася. Надя не приховує: комплекси про фігуру переслідували її дуже довго, а до цього додавалися й проблеми зі шкірою, спричинені дизбактеріозом кішківника. Ці комплекси заважали спокійному життю тоді вже відомої співачки. Тоді ж вона й познайомилась з майбутнім чоловіком Дантесом, але одразу й не повірила, що сподобалась йому, бо була худа та з прищами. Тільки після того, як мама відвела співачку до фахівців, проблема була розв'язана і DoDo забула про проблеми зі шкірою. Подолати комплекси Надя повністю не змогла, проте запевняє, що вже не звертає на це увагу та закликає дівчат любити себе та своє тіло.

Дивіться сюжет ЖВЛ, щоб послухати про комплекси зірок детальніше:

2021-10-07
Топ новини
Новини
Новини