Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Наймодніші сонцезахисні окуляри весни 2019

окуляри сумка тренч
Доповніть свій образ витонченим аксесуаром!

Окуляри - стильний аксесуар, який не тільки робить ваш лук оригінальним та яскравим, а й захищає очі від шкідливих ультрафіолетових променів та запобігає появі зморшок. Весняно-літній сезон 2019-ого пропонує цікаві ідеї, як правильно носити найактуальніші моделі окуляр. Надихнувшись новими колекціями, ми підготували для вас добірку із семи головних трендів сонцезахисних окулярів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сумки, які потрібно мати навесні 2019

ОКУЛЯРИ-МАСКА

На зміну найпопулярнішим у 2018-ому cat eye та моделям у гірськолижному стилі приходять окуляри-маска, що на третину закривають обличчя. Схоже, такий варіант не тільки добре захищає від ультрафіолетових променів, а й дозволяє забутися про SPF-засоби. 

@maisonvalentino

ЗАЛІЗНА ОПРАВА

Окуляри із залізною оправою вважаються своєрідною класикою. Вони вдало доповнять лук в офісному і кежуал стилях. У тренді як золоті, так і сріблясті оправи із темним або кольоровим склом. 

@scandinavianfashions

КОЛЬОРОВЕ СКЛО 

Цієї весни замість звичного затемненого скла надавайте перевагу кольоровим моделям у стилі 60-х. Ніжний пудровий, яскравий жовтий або насичений червоний - гортайте галерею і обирайте собі до смаку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019

БЕЗ ОПРАВИ 

Цьогоріч бренд Loewe представив нову форму окулярів без оправи та у стилі oversize. Такий оригінальний аксесуар прикрасить вас як у холодну весну й стане доповненням до пальто або тренчу, так і у спекотну пору, під шкіряну спідницю, білий сарафан або сукню на бретельках. 

@scandinavianfashions

@loewe 

ТРИКУТНА ФОРМА

Трикутна рівнобедрена форма окулярів була представлена у весняно-літній колекції Fendi. Її прикрасив гороховий принт і світле скло. Цей аксесуар ідеально доповнить ваш лук у стилі ретро. Приміряйте їх до брючного костюму, велосипедок та блузи або ділової сукні. 

@fendi

ЛОГОМАНІЯ

Окуляри з лого залишаються актуальними з минулого теплого сезону. Моделі у стилі Dolce & Gabbana обере сміливиця, що прагне привернути до себе увагу. 

@dolcegabbana

ШИРОКА ОПРАВА

Особливо актуальними навесні 2019-го будуть широкі оправи окулярів. Переважно їх виготовляють із прозорої або матової пластмаси яскравих або пастельних відтінків. Якщо вам до вподоби цей аксесуар, важливо обрати ідеальну форму окулярів для себе. Це можуть бути моделі «котяче око», «метелики», круглі або прямокутні окуляри. 

@scandinavianfashions

@miumiu

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже не в моді: Топ-5 головних антитрендів весни 2019

2019-02-27
Топ новини
Новини
Новини