Простий і смачний рецепт ікри з баклажанів по-одеськи у Сніданку з 1+1
Руслан Сенічкін у "Сніданку з 1+1" приготував смачну одеську закуску, без якої неможливо уявити кінець літа та початок осені — ікру з баклажанів. Поки сезон баклажанів триває, буде неприпустимою помилкою жодного разу не приготувати цю страву.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачна та корисна кабачкова піца: рецепт від Валентини Хамайко у "Сніданку з 1+1"
Ікра з баклажанів по-одеськи від Руслана Сенічкіна
Інгредієнти
- 2 шт баклажан
- 2 шт болгарський перець
- 4 шт помідор
- 100 г цибуля
- 1 ст. л. рослинна олія
- зелень, перець, сіль
Рецепт приготування ікри з баклажанів по-одеськи
1. Баклажани та перці натерти маслом, запекти у духовці. Перці очистити від шкірки і кісточок. З баклажанів дістати м'якоть.
2. Нарізати дрібно помідори, свіжу цибулю та часник.
3. Порубати все разом ножем на дощечці та подавати.