Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Олена Кравець: «У моєму домі можна таємно знімати комедійний серіал»

Про особливий проект, виховання двійні, секрети відновлення та улюблені книжки нам розповіла акторка Олена Кравець.

6 жовтня на 1+1 стартує розважальне шоу, якому немає аналогів в Україні, – . На цій жіночій території пануватиме гумор, музика та танці, а серед так званих «14 подруг Кварталу» глядачі побачать відому, багатьма улюблену, акторку Олену Кравець.

Під час презентації Жіночого Кварталу, ми поспілкувалися з Оленою і про роботу, і про особисте (наше дівоче).

Олено, у світі гумору ви вже давно. Чим Жіночий Квартал став особисто для вас?

Я давно чекала на появу жіночого шоу, нового погляду на гумор, адже розуміла, що у студії Квартал 95 є потенціал зібрати під своїми «крилами» ще й талановитих дівчат. Думаю, просто довго виношувався формат такого проекту. Для мене Жіночий Квартал особливий.

Якщо у Вечірньому Кварталі я більше працюю, то у Жіночому – більше відпочиваю (сміється). Справді почуваюся тут як удома.

Здивуєте нас несподіваними ролями?

Хочу зберегти інтригу (усміхається). Ми постанемо в різних цікавих іпостасях. Хочеться порадувати глядачів.

У вас немаленька родина. Чи маєте якісь цікаві сімейні традиції?

Може, це здасться комусь тривіальним, але ми досі напередодні Нового року пишемо записки із бажаннями. А потім відкриваємо їх через рік. І знаєте – здебільшого бажане здійснюється. Малюки, наприклад, були загадані. Щоправда, не двоє, а один (усміхається).

Як загалом справляєтеся з двійнею?

Думаю, у моєму домі можна таємно знімати комедійний серіал. Дуже весело! Є перерва на технічну паузу, коли діти сплять, а все решта – ситком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала ніжне фото чоловіка й дітей

Що допомагає вам відійти від такого активного життя і вдома, і на роботі? Можливо, є якісь місця сили?

Насправді я завжди перебуваю у пошуку шляхів відновлення, адже дуже люблю і порефлексувати, і усамітнитися. Здебільшого перезавантажатися допомагають подорожі, книги, кіно та зустрічі з дуже близькими людьми. Нещодавно придбала книжку Лали Тарапатіної, авторки проекту Знайдено в Україні, «Маленька чарівна подорож» – це путівник по жіночих місцях сили, які є в Україні. Їх дуже багато, і я хочу відвідати хоча б деякі з них.

Взагалі книжки якого жанру любите?

Абсолютно різні. Зараз читаю Меїра Шалева «Голуб і хлопчик», нон-фікш літературу. Завжди читаю вірші, зокрема й українських поетів, – мені постійно потрібна лірика, вона переносить мене в іншу реальність.

Я читаю кілька книжок одночасно. Напевно, це не продуктивно. Але не можу з собою нічого вдіяти (усміхається). Постійно потребую нових вражень. Є люди дайвери, які занурюються у те, що їм цікаво. А я – сканер, мене і це захоплює, і інше. Завжди думала, що це моя проблема. А виявляється, це просто особливість натури.

Як тримаєте себе у формі, маючи такий активний графік?

Це якийсь жах! (сміється). Я в цьому плані дуже непостійна. Але зараз я ходжу на тренування, відвідую сеанси масажу та маю певну програму харчування. Їм маленькими порціями, але харчуюся тим, що люблю. Наприклад, снідаю булочкою з маслом.

У мене є звичка заїдати стрес. Певно, це має психологічне підґрунтя. Тож із цим розбираюся (усміхається). Висновок, який я для себе зробила, - потрібно думати не лише про свій фізичний стан, а й психологічний та душевний. Це все одне ціле.  

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО ОЛЕНУ КРАВЕЦЬ

День народження: 1 січня 1977 р.

Особисте життя: заміжня, троє дітей.

Освіта: фінансист-економіст.

Унікальна риса: завжди запізнюватися.

Батьки: мама – економіст, батько – металург.

Улюблені виконавці: Земфіра, Віра Полозкова, Іван Дорн.

Улюблений фільм: Реальна любов.

Улюблена книжка: Елегантність їжака (Бербері Мюріель).

Фото: @lennykravets, 1plus1.ua

2020-01-02
Топ новини
Новини
Новини